Moord op de wethouder
Afbeelding van Moord op de wethouder
Afbeelding van Moord op de wethouder

Moord op de wethouder

Misdaadroman van oud-wethouder Hoekstra over moord op wethouder wegens conflict over groot recreatieplan met burgemeester als verdachte

€ 21,50  Omschrijving

  Het altijd zo rustige Duinhoven wordt op een ochtend opgeschrikt doordat er een brute moord is gepleegd. Op een wethouder nog wel, Jan Bouman. De verdenking komt onmiddellijk te liggen op de burgemeester, met wie Bouman het vaak aan de stok had over een groot recreatieplan. Dat zou op de plaats moeten komen van het volkstuincomplex horend bij het dorp. Bouman, die er zelf een volkstuin heeft, zwicht niet voor de politieke druk en is al evenmin onder de indruk van de dreigende taal van projectontwikkelaar Groot. Zijn medetuinders echter, vertrouwen hem niet meer. Zo wordt op een nacht zijn tuinhuisje in brand gestoken. Ook krijgen zijn vrouw Esther en hij te maken met bedreigingen. Bouman lijkt een pion in een sinister machtsspel te zijn geworden. En politie-inspecteur Kalsbeek moet alles op alles zetten om de moord op te lossen.


  Moordopdewethouder_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x23 mm
  Aantal pagina's 249
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur

  Eugeen Hoekstra

  Biografie Eugeen Hoekstra is in 1949 geboren in Zaandam, is getrouwd en heeft twee dochters. Hij verhuisde in 1983 naar Schagen. Hoekstra werkte vele jaren als administrateur bij de Regionale Kruisvereniging Westelijk West-Friesland, maar geniet nu van zijn pensioen. Hoekstra is gemeenteraadslid en wethouder geweest in de gemeente Schagen. Voordien was hij voorzitter van het Dierenopvangcentrum in Tuitjenhorn. Hij is jarenlang voorzitter geweest van het Gehandicapten Platform Schagen. Op dit moment is hij voorzitter van de Stichting Samenwerkende Bonden van Ouderen Schagen (SBOS) en voorzitter van de Lokaal Samenwerkende Bonden van Ouderen Schagen (LSBO-S) die de belangenbehartiging voor ouderen in de hele gemeente Schagen voor haar rekening neemt. Ook is hij voorzitter van de Woningadviescommissie Hollands Kroon en Schagen. Hoekstra schrijft wekelijks columns over de lokale politiek voor verschillende websites.
  Verschijningsdatum 15-10-2016

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-902-0
  EAN nummer
  9789089549020
  Auteur
  Eugeen Hoekstra