Moordstuk
Afbeelding van Moordstuk
Afbeelding van Moordstuk

Moordstuk

Spannende en onderhoudende misdaadroman over moord tijdens jaarlijks festival in Australië

€ 19,95  Omschrijving

  Een Aussie whodunit

  Het enige opwindende gebeuren in Ravensville, een slaperig stadje gelegen op de grens van outback en tropisch regenwoud in Far North Queensland, is het jaarlijkse festival. Wanneer een moord tijdens de première van een toneelstuk het stadje ruw wakker schudt, wordt de plaatselijke politie geconfronteerd met een schijnbaar onoplosbare zaak. Was het wel moord of eerder een ongelukkige samenloop van omstandigheden? Een ingeschakelde topdetective van de Homicide Branch uit Brisbane dreigt eveneens te verdwalen in het labyrint van tegenstrijdige theorieën.
  Mayn Powell, gepensioneerd psychotherapeut, maakt als een van de toneelspelers het dodelijke voorval van dichtbij mee. Hij gaat zijn eigen weg om het mysterie van hoe deze ‘onmogelijke moord’ kon worden gepleegd te ontrafelen. Gebruikmakend van zijn kennis van de menselijke geest, lukt het Mayn het duivelse brein achter de moord te ontmaskeren.

  Moordstuk_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210 mm
  Aantal pagina's 272
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Peter Mulhuijzen
  Biografie

  Peter Mulhuijzen (1941) is auteur van Eenzijn of Eenzaam?, Onderweg naar Ewa, Schitterend Imago en Spiegelend verleden.
  Hij is getrouwd, vader van drie kinderen waarvan twee uit een eerder huwelijk. Na een avontuurlijk leven dat hem in Australië deed belanden waar hij elf jaar in de outback heeft doorgebracht, woont hij nu in het Bayerischer Wald samen met zijn vrouw Maja.

  Verschijningsdatum 31-08-2022

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-463-0
  EAN nummer
  9789463654630
  Auteur
  Peter Mulhuijzen