Morgen doe ik het nog beter
Afbeelding van Morgen doe ik het nog beter
Afbeelding van Morgen doe ik het nog beter

Morgen doe ik het nog beter

Praktisch boek met meer dan zeventig gevarieerde werkvormen voor afwisselende, inspirerende en leerzame intervisiebijeenkomsten

€ 28,95  Omschrijving

  Afwisselende werkvormen voor intervisie

  Dit mooi vormgegeven praktische boek bevat meer dan zeventig gevarieerde werkvormen en modellen. Bestaande vereenvoudigde modellen, aangevuld met door de auteur zelf bedachte en ontwikkelde modellen en werkvormen.

  Het boek wordt verkocht in Nederland en België, aan coaches, intervisiebegeleiders en docenten. Mensen bevelen het boek aan bij collega’s en bij opleidingen staat het op de literatuurlijst.

  De modellen zijn overzichtelijk, kort en bondig beschreven zodat ze direct te gebruiken zijn en de mooie kleurrijke illustraties maken dat je zin krijgt om direct aan de slag te gaan. Het is niet meer nodig zelf naar modellen te zoeken, het is een tijdbesparend boek.

  De ‘opwarmers’ zijn kort. "Waarom vind jij dat je dit hebt verdiend?" is een favoriete en inmiddels veel gebruikte starter en van de 25 ‘modellen’ die in het boek staan zorgt ‘roddelen’ voor een mooie dynamiek. Een ‘afsluiter’ als ‘tip of top’ zorgt dat zelfs de laatste minuut van een bijeenkomst goed benut wordt.

  Genoeg materiaal in dit boek voor afwisselende, inspirerende en leerzame intervisiebijeenkomsten, voor het coachen van mensen en bij het werken met groepen.

  Het artikel ‘De intervisiebegeleider balanceert’ (coachlinkmagazine 2016) is aan deze tweede druk toegevoegd.

  Morgen doe ik het nog beter_inkijk.pdf

  Formaat 210x270x11 mm
  Aantal pagina's 174
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Peta Twijnstra
  Biografie

  Peta Twijnstra (1960) is sinds 2005 werkzaam als coach, vertrouwenspersoon, trainer en intervisiebegeleider. Ze heeft opdrachtgevers in de zorg, het onderwijs, de overheid, de kinderopvang en het bedrijfsleven en begon haar werkzame leven als leerkracht in het basisonderwijs. Nadat ze als docent en teamleider in de volwasseneducatie werkte werd ze zelfstandig ondernemer.

  Verschijningsdatum 23-02-2018

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-037-3
  EAN nummer
  9789463650373
  Auteur
  Peta Twijnstra