Muur van glas
Afbeelding van Muur van glas
Afbeelding van Muur van glas

Muur van glas

Fascinerende verhalenbundel met herkenbare en fijnzinnig getekende personages

€ 18,95  Omschrijving

  Ze begreep niet dat het precies om vijf uur moet gebeuren. Ze liet haar fiets gewoon staan en ging naar binnen. Ze sloeg de deur keihard dicht, daar had ik toen nog niets over gezegd. Dat geef ik toe, hoor je? Dat dat echt mijn fout is, dat ik niet altijd alles direct zeg. En ik had haar ventiel open moeten draaien, dan had ze haar lesje geleerd.

  De personages in Muur van glas zijn mensen die net wat buiten de maatschappij staan. Voor wie de wereld er anders uitziet. Mensen, die eigenaardige wensen hebben, bijzondere gewoontes, stil verdriet. Ze zijn vastgelopen. Of ontsnapt. Ze verkennen de vrijheid. Of struikelen erover.
  Marijke Teeuw tekent haar personages zorgvuldig en fijnzinnig. Vaak beklemmend, maar ook met mededogen en hoop. Herkenbaar. En dichtbij. Een fascinerende verhalenbundel.

  Muurvanglas_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x18 mm
  Aantal pagina's 201
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Marijke Teeuw
  Biografie

  Marijke Teeuw (1946) werkte als docent in Nederland en Mozambique. Haar Mozambikaanse ervaringen verwerkte ze in de narratieve autobiografie Moisés kind van Mozambique en in de verhalenbundel Kikkerhart. Sinds haar pensioen is ze actief als taalcoach en doet ze ander vrijwilligerswerk.

  Verschijningsdatum 27-05-2020

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-234-6
  EAN nummer
  9789463652346
  Auteur
  Marijke Teeuw