Nefrilda en de verdwenen relikwieën
Afbeelding van Nefrilda en de verdwenen relikwieën
Afbeelding van Nefrilda en de verdwenen relikwieën

Nefrilda en de verdwenen relikwieën

De draak Nefrilda en twee kinderen staan voor de uitdaging een oud mysterie op te lossen

€ 18,95  Omschrijving

  Elise heeft altijd geweten dat ze anders was dan de andere kinderen. Al van jongs af aan had zij een speciale band met dieren. Wanneer ze er alleen op uit trok in de bossen in de buurt van haar dorp, kon ze de aanwezigheid van de dieren voelen en ving ze hun gedachten en gevoelens op in de vorm van plaatjes en beelden in haar hoofd. Door deze gave kwam ze onverwachts in contact met de oude draak Nefrilda. Elise raakte met deze draak, die zich eeuwenlang verborgen had weten te houden voor de mensen, bevriend.
  Een jaar later is Elise met haar judoleraar uitgenodigd om de zomervakantie door te brengen in het oude landhuis van de familie Magain in Italië. Wat een heerlijke vakantie moet worden in het gezelschap van haar vriendin Nefrilda krijgt een onverwachte wending wanneer de Paus een opdracht heeft voor de familie Magain om hem te helpen bij het oplossen van een oud mysterie. Tegelijkertijd wordt er in Wales een ontdekking gedaan die het geheime bestaan van de draken dreigt te onthullen. De drakenhoeders komen hierdoor voor een onmogelijke keuze te staan. Lukt het Elise en Nefrilda om hen te helpen en welke taak rust er op de schouders van haar broertje Michael?
  Nefrilda en de verdwenen relikwieën is het spannende vervolg op Nefrilda en de drakenhoeder.

  Nefrildarelikwieeen_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x15 mm
  Aantal pagina's 160
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Douglas Bennis
  Biografie

  Douglas Bennis is geboren in Rotterdam en onderscheidde zich al van kinds af aan door zijn multidisciplinaire interesses. Als kind bezat Douglas al veel fantasie en was hij altijd bezig met het bedenken van verhalen en het uitvoeren van toneelvoorstellingen. Op de basisschool zag zijn leraar voor hem een carrière in het theater, maar Douglas ontwikkelde een grote passie voor geschiedkunde, Oosterse gevechtskunsten, het buitenleven en ging later studeren voor accountant.
  Douglas weet moeiteloos te schakelen tussen deze heel verschillende werelden en kan ze ook samenbrengen.
  De verhalen zijn altijd blijven komen en na de geboorte van zijn zoontje Finn kwam ook de drive om deze verhalen aan het papier toe te vertrouwen.


  Verschijningsdatum 07-12-2019

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-194-3
  EAN nummer
  9789463651943
  Auteur
  Douglas Bennis