Nena
Afbeelding van Nena
Afbeelding van Nena

Nena

Een spannend en breed opgezette roman over belangen en intriges in de financiële wereld

€ 22,50  Omschrijving

  Ze herkende het aantrekken van de spier in zijn nek en wist het nu zeker. Er was iets heel ernstigs aan de hand. Hij zat met een levensgroot probleem. Ook wist ze instinctief dat ze hem daar door dik en dun in moest steunen, hoe ellendig dat misschien ook mocht uitpakken.
  ‘Nena,’ zei hij met een wat onvaste stem, ‘ik word geprest. En die dreiging komt van verschillende kanten.’
  De stilte die hij liet vallen was loodzwaar. Ze keek hem aan met ogen die hem vertelden dat ze, wat er ook zou gebeuren, achter hem stond. Toen begon hij langzaam zijn verhaal
  .

  In het krachtenspel van grote belangen in de financiële wereld duiken minister-president Hugo en zijn vrouw Nena met hun drie kinderen onder om aan een onmogelijke eis die aan Hugo wordt gesteld te ontkomen. Maar ook op een groot, zwaar bewaakt maar vrij verlaten terrein in Zuid-Amerika zijn ze niet veilig. Intussen worden mensen binnen de bankwereld geschaduwd en afgeluisterd. Er komt een internationaal cyberbestrijdingsbedrijf aan te pas en die komt tot opmerkelijke ontdekkingen.
  Een spannend en breed opgezette roman over belangen en intriges in de financiële wereld.

  Formaat 145x210
  Aantal pagina's 357
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Andreas Rood
  Biografie

  Andreas Rood is geboren in Alkmaar in 1947 in een gezin van zeven kinderen. Hij is getrouwd, heeft twee kinderen en is woonachtig in Sint Pancras. Na een opleiding werktuigbouw koos Rood voor zelfstandig ondernemerschap, gespecialiseerd in hydrauliek en pneumatiek. In 2008, na ruim 35 jaar, is het bedrijf verkocht en ging hij met pensioen. Dat betekende tijd om zich te gaan wijden aan zijn hobby: schrijven. De vele plaatsen die hij tijdens zijn werk bezocht werden de basis van zijn eerste boek. Hij maakt gebruik van in de loop der jaren gemaakte notities en koppelt ze aan actuele situaties die in het verhaal worden aangepast maar toch herkenbaar blijven. Zijn debuut thriller Wolkenkamer ISBN 9879048424696 kwam in 2012 uit en is inmiddels in het Engels vertaald. Momenteel is hij één van de leden van schrijverscollectief SPRANK en werkt hij aan zijn derde boek.

  Verschijningsdatum 27-11-2015

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-824-5
  EAN nummer
  9789089548245
  Auteur
  Andreas Rood