Nieuw leven in coma
Afbeelding van Nieuw leven in coma
Afbeelding van Nieuw leven in coma

Nieuw leven in coma

Een waargebeurd verhaal over onmenselijke dilemma’s, vrees, hoop en vertrouwen. Over een moeder in coma en een veel te vroeg geboren kindje. Beiden vechten voor hun leven en overwinnen!

€ 20,-  Omschrijving

  Jacqueline Jansen en Bjorn La Haije vormen met hun zoontje Milan een gelukkig jong gezin. Jacqueline is 26 weken zwanger van hun tweede kind als ze longontsteking krijgt. Al snel wordt ze zo ziek dat ze in het ziekenhuis in Heerlen in coma gebracht moet worden. Het leven van moeder en kind hangt lange tijd aan een zijden draadje. In het ziekenhuis van Maastricht wordt alles op alles gezet om beiden in leven te houden. Twee maanden later ontwaakt Jacqueline op de intensive care in Groningen. Zonder baby in haar buik…

  In dit waargebeurde verhaal Nieuw leven in coma reconstrueert Jacqueline de bizarre gebeurtenissen die het leven van haar gezin voor altijd veranderden. Een verhaal over onmenselijke dilemma's, vrees, hoop en vertrouwen.

  Een verhaal dat absoluut verteld moest worden.

  Nieuwlevenincoma_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x20 mm
  Aantal pagina's 216
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Willy Janssen-Savelkoul
  Biografie

  Willy Janssen-Savelkoul (1964) schrijft als zzp’er sinds 2000 via haar eigen tekstbureau Creataal voor bedrijven, zorginstellingen en media. Daarnaast geeft ze workshops en coaching in zakelijk schrijven. Haar belangstelling voor de persoonlijke verhalen van mensen die ze interviewt, leidde ook tot een bijzondere interesse in het verhaal van Jacqueline Jansen. In 2019 besloten ze samen op zoek te gaan naar de ontbrekende puzzelstukjes van de twee maanden die Jacqueline in coma lag. De interviews met de hoofdpersonen uit die tijd vormen de basis voor het boek Nieuw leven in coma.

  Verschijningsdatum 28-04-2021
  Recensies

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-334-3
  EAN nummer
  9789463653343
  Auteur
  Willy Janssen-Savelkoul