Nora E.
Afbeelding van Nora E.
Afbeelding van Nora E.

Nora E.

Reeks bizarre wraaknemingen in spannende roman heeft te maken met ontspoord jaarclubfeestje van vijfentwintig jaar geleden

€ 19,50  Omschrijving

  Een JT-mysterie

  Een lid van een Utrechtse studentenjaarclub, beleggingsadviseur Arnoud de Fijt, wordt verleid door een jonge, blonde vrouw, die hem vastgebonden en verdoofd achterlaat. Op zijn naakte onderbuik wordt een rare en vooralsnog onverklaarbare boodschap gevonden. Wanneer een tweede jaarclublid, de charmante advocaat Nico Blondaal, vastgebonden op zijn bureaustoel met dezelfde bizarre boodschap op zijn blote buik dood wordt aangetroffen, vraagt professor Otto de Knegt, ook lid van deze jaarclub en ongerust geworden over wat hem mogelijk te wachten staat, detective Joost Ternate om uit te zoeken of deze twee ‘aanrandingen’ verband houden met een ontspoord ‘jaarclubfeestje’ dat vijfentwintig jaar geleden heeft plaatsgehad. Joost werkt in deze opdracht samen met Jeff Winands, een Arnhemse inspecteur van politie die de moord op Nico Blondaal moet oplossen. Zullen Joost Ternate en zijn team kunnen achterhalen wie er achter deze bizarre ‘aanrandingen’ zit en wie de moord op Nico heeft gepleegd?

  NoraE._Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x20 mm
  Aantal pagina's 210
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Walther van Venrooij
  Biografie

  Na een carrière als wetenschappelijk onderzoeker, waarbij zijn leven werd gevuld met het schrijven van wetenschappelijke artikelen, schreef Walther van Venrooij drie kinderboeken over Muisje Knabbelgraag en zijn vrienden. In 2016 verscheen zijn eerste misdaadroman, Brieven uit de Hemel, met Joost Ternate in de hoofdrol. In 2017 verscheen het vervolg, Aranea in datzelfde jaar gevolgd door De Japanner. Nora E is zijn vierde misdaadroman.

  Verschijningsdatum 03-12-2018

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-105-9
  EAN nummer
  9789463651059
  Auteur
  Walther van Venrooij