Omgaan met de psychotische patiënt
Afbeelding van Omgaan met de psychotische patiënt
Afbeelding van Omgaan met de psychotische patiënt
Afbeelding van Omgaan met de psychotische patiënt

Omgaan met de psychotische patiënt

Dit boek geeft de Aquariusvisie op psychose en de psychotische mens. Deze visie is op het Aquariusmensbeeld gebaseerd, waardoor patiënt/cliënt en de stoornis holistisch benaderd worden. De benaderwijze, de behandelwijze en het structureren van zijn geneesplan vanuit het nieuwe mensbeeld is in dit boek beschreven. Het boek leert je de aan psychose ten grondslag liggende (oer)trauma's te transformeren en de noodzakelijke heling van het spirituele wezen te geven. Tevens is een holistisch geneesplan beschreven. Dit boek is geschikt voor de therapeut maar ook voor eenieder die in zijn omgeving te maken heeft met mensen met psychose of psychotische aanleg.

€ 16,95 € 8,95  Omschrijving

  In de reguliere geneeskunde is nooit volledig begrepen hoe het mechanisme dat tot psychose leidt zich in de mens voltrekt. Er is nog weinig bekend over de diepste oorzaken. Daardoor kan de mens met psychoses meestal niet afdoende worden geholpen. Psychofarmaca kunnen weliswaar angsten en psychosen onder controle houden, maar kunnen deze mens niet ten diepste genezen.
  Tot op heden kon er ook langs spirituele weg vaak weinig voor de psychotische mens worden gedaan. Daarin is door het inzetten van het Aquariustijdperk verandering gekomen. Door een grote bewustzijnsmutatie werd de mens de kosmische mens. Hij kreeg een dertienvoudig bewustzijn, waarmee hij de Bron kan omvatten en de scheppingskracht kan dragen. Met de nieuwe vermogens die de mens daardoor heeft gekregen kan hij de mens met psychose een holistische benader- en geneeswijze aanbieden.

  Om terug te gaan naar de webwinkel van Stichting Sofia, klik hier: www.stichtingsofia.nl.


  Formaat
  210x150x8 mm 164 gram
  Aantal pagina's 95
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Sonia Bos
  Biografie

  Sonia Bos was een mystica die behulpzaam was bij het bekrachtigen van de Aquariusblauwdruk, de blauwdruk van het Aquariustijdperk. Gelijktijdig met de bekrachtiging van deze blauwdruk mocht zij tijdens haar lezingen en themadagen een universele leer voor de mensheid optekenen: de basismystiek voor het Aquariustijdperk (Aquariusmystiek).

  Sonia is als eerste gaan spreken over de dertien chakra’s, het dertienvoudige bewustzijn van de kosmische mens en een nieuwe visie op onze geneeskracht via onze scheppende vermogens.

  Het volledige oeuvre van Sonia is ondergebracht in Stichting Sofia. Momenteel wordt het oeuvre exclusief verkocht door Uitgeverij Elikser.

  Dit zijn de thema’s die o.a. worden behandeld in de Aquariusmystiek of waar de Aquariusmystiek een vernieuwende visie op heeft:
  • Oorzaken van ziekte en gedragsgerelateerde stoornissen: o.a. kanker, hart- en vaatziekten, depressie, dementie, AIDS, ME, diabetes, autisme, ADHD, diverse vormen van angsten, psychose, verstoord eetgedrag.
  • Genezing, lichtwezenheling en andere therapeutische toepassingen aangedragen door de Aquariusmystiek.
  • De kosmische mens (Aquariusmens) met zijn Dertien Chakra's en dertienvoudig bewustzijn.
  • Transformatie, Transmutatie en Creatie en het hanteren van de scheppingskracht (werken met de Universele Symbolen).
  • De werking van ons nieuwe immuunsystemen.
  • Omgaan met emoties, leven vanuit het hart.
  • Zelfacceptatie, liefde voor jezelf en acceptatie van je leven.
  • Trauma's en oertrauma's.
  • Liefde, relaties, man-vrouw verhouding in de nieuwe tijd.
  • Aquariuskinderen, puberteit en het nieuwe opvoeden..
  • Intuïtie en innerlijke leiding: meditatie, inwijding, schouwen in de Akasha, Christusbewustzijn.
  • Wat is er gaande in de wereld, de nieuwe aarde, invloed van de mens op andere levensvormen.

  Porto:
  € 2,95

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-75343-01-9
  EAN nummer
  9789075343019
  Auteur
  Sonia Bos