Onafwendbaar
Afbeelding van Onafwendbaar
Afbeelding van Onafwendbaar

Onafwendbaar

Zorgvuldig opgezet verhaal waarin op overtuigende wijze de grote levensvragen waar de hoofdpersonen mee worstelen en de keuzes die ze uiteindelijk maken worden geschetst

€ 24,50  Omschrijving

  Zijn ogen leken blauwer, zijn gezicht gladder. De frons tussen zijn wenkbrauwen was verdwenen en de lijnen rond zijn mond leken minder diep. Hij glimlachte en haalde diep adem. ‘I-r-i-s.’ Hij liet de r in zijn keel rollen, proefde de s op zijn tong. Volgende week zouden ze elkaar weer zien, nog zeven dagen en zeven nachten te gaan. Het leek hem een eeuwigheid.

  Als Frank en Iris elkaar voor de eerste keer zien, wordt er in beiden iets heel bijzonders aangeraakt. Onvoorzien en ongewild, maar onvermijdelijk lijkt het wel. Frank is getrouwd en heeft twee kinderen, Iris staat aan het begin van haar leven en wil haar studie afmaken en haar dromen verwezenlijken. Ze worden als een magneet naar elkaar toegetrokken.

  En zo ontspint zich hun geschiedenis in een zorgvuldig opgezet verhaal, met oog voor details. De vlotte en soepele verteltrant van Monique François schetst op overtuigende wijze de grote levensvragen waar de hoofdpersonen mee worstelen en de keuzes die ze uiteindelijk maken.

  Onafwendbaar_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x33 mm
  Aantal pagina's 369
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Monique Franҁois
  Biografie

  Monique François (1952) heeft gewerkt als Human Resources manager, zowel bij profit- als non-profit bedrijven. Dit is haar eerste roman.

  Verschijningsdatum 13-09-2019

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-167-7
  EAN nummer
  9789463651677
  Auteur
  Monique Franҁois