Onderweg naar Ewa
Afbeelding van Onderweg naar Ewa
Afbeelding van Onderweg naar Ewa

Onderweg naar Ewa

Indrukwekkende vertelling over de zoektocht van een man naar zijn eigen verleden en naar de vrouw die zijn eerste liefde was

€ 24,50  Omschrijving

  Het feit dat de Tweede Wereldoorlog en de gevolgen ervan nog zo weinig een rol spelen bij de jeugd, is voor Nicky’s grootvader aanleiding met zijn kleindochter een avontuurlijke reis door Europa te maken. Samen bezoeken ze historische steden die de verschrikkingen van de oorlog hebben gezien – een levendige confrontatie met het verleden. Maar ook met het heden door de geschiedenis van hun eigen familie. Tijdens de reis vertelt grootvader een bijzonder verhaal over een meisje van Nicky’s leeftijd en haar onzichtbare vriend, een mysterieuze wijze man. Samen met hem ontmoet zij het Tapijtvolk, die haar helpen een donker geheim te ontrafelen en haar de weg wijzen naar wat het geheim van het leven is.
  Gedurende hun tocht door Europa ontdekt Nicky dat het haar grootvader zelf is die een donker geheim bij zich draagt. Twee verhalen waarin fantasie en werkelijkheid door elkaar lopen, tot zij samenkomen in een verrassende ontknoping.
  Een indrukwekkende vertelling over de zoektocht van een man naar zijn eigen verleden en naar de vrouw die zijn eerste liefde was.

  OnderwegnaarEwa_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x29
  Aantal pagina's 433
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Peter Mulhuijzen
  Biografie

  Peter Mulhuijzen is geboren in het tweede jaar van de oorlog. Opgegroeid in een gezin dat was getekend door de rol van de vader voor en tijdens de oorlog, werd de Tweede Wereldoorlog zijn levenslange fascinatie. Het zijn vooral de kind-slachtoffers van het oorlogsgeweld die zijn interesse hebben.
  Peter Mulhuijzen is getrouwd en vader van drie kinderen, waarvan twee uit een eerder huwelijk. Na een avontuurlijk leven dat hem in Australië deed belanden waar hij elf jaar in de outback heeft doorgebracht, woont hij nu samen met zijn vrouw Maja in het Bayerischer Wald.

  Verschijningsdatum 22-10-2020

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-270-4
  EAN nummer
  9789463652704
  Auteur
  Peter Mulhuijzen