Onderweg
Afbeelding van Onderweg
Afbeelding van Onderweg

Onderweg

Sportjournalist Guido Bindels kijkt terug op de vele reizen die hij voor de krant maakte en biedt een boeiende bik achter de schermen

€ 21,50  Omschrijving

  Ruim een kwart eeuw lang op kosten van de baas de wereld rondgereisd; dat klinkt leuk, maar (sport)journalist Guido Bindels zag het vooral als werk. Altijd druk, voortdurend onderweg. Nooit tijd om even stil te staan, want altijd wachtte er wel weer een volgende klus. In dit boek kijkt Bindels eindelijk terug op die hectische jaren en neemt hij de lezer mee op zijn avonturen.
  Verhalen over beroemdheden. Over een groot kampioen die uit de kleren gaat. Over een botsing van culturen in Japan. Maar ook over intimidatie in de oude Sovjet-Unie. Een brute overval in het Colombiaanse Andesgebergte. Een krom gebogen lepeltje met handtekening van Uri Geller. Snoepreisjes. Een bekentenis. En een ode aan zijn beste vriend Johan.

  Formaat145x210
  Aantal pagina's221
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurGuido Bindels
  Korte levensbeschrijving

  Na dertig jaar stopte Guido Bindels met werken bij de krant en werd de journalist auteur. Met de boeken ‘Zielensprong’ en ‘De Aphrodite van Santorini’ boorde hij een spirituele lezersmarkt aan. Met ‘Tourglorie, Verrek hij leeft nog’ en ‘Teun van Vliet, Drank, vrouwen, de koers en de dood’, dat door de lezers werd verkozen tot Beste Sportboek van het Jaar 2010, keerde hij terug naar de wereld die hem zo bekend is. Om daarna een nieuw avontuur aan te gaan met ‘Isabella’, zijn eerste, waargebeurde verhaal in het Engels. En nu is er eindelijk zijn zesde boek ‘Onderweg’, met persoonlijke verhalen over wat hij tijdens zijn vele reizen allemaal heeft meegemaakt.

  Verschijningsdatum2012-04-23

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-430-8
  EAN nummer
  9789089544308
  Auteur
  Guido Bindels