Onlosmakelijk verbonden
Afbeelding van Onlosmakelijk verbonden
Afbeelding van Onlosmakelijk verbonden

Onlosmakelijk verbonden

Heerlijke familieroman over vier zussen, een kookstudio en de keuzes waar ieder van hen voor komt te staan

€ 19,95  Omschrijving

  De zussen Olivia, Minoes en Noortje drijven samen met kok Bram een kookstudio. De vierde zus is na een familiedrama uit beeld geraakt. Als de ouders op bezoek komen, komen alle familierelaties onder druk te staan. Elke zus krijgt het leven voor de kiezen; in relaties, werk en gezondheid en wat hen bindt is de familieband.
  Olivia, de notaris, is de zakelijkste van het stel. Bij haar sluipt de liefde op kousenvoeten haar leven binnen, maar ze draagt een gevoelig geheim met zich mee. Ze woont samen met haar studentikoze zus, de benjamin van het gezin, Minoes in de ouderlijke boerderij. Ook Minoes komt voor keuzes te staan. Noortje, de derde zus, heeft in haar drukke gezin weer heel andere zorgen. Haar zekerheden lijken haar een voor een te ontglippen. Een spannend en onderhoudend familieverhaal in een heerlijk tempo.

  Formaat145x210
  Aantal pagina's281
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurHarriët Plantinga
  Korte levensbeschrijving

  Harriët Plantinga (1971) heeft hard gewerkt aan dit boek. Pendelend tussen haar werk in Beetsterzwaag en haar gezin in Sneek komen de personages tot leven. Door haar vlotte stijl, scherpe blik en haar gevoel voor humor is Onlosmakelijk verbonden een heerlijk boek.

  Verschijningsdatum2012-04-29

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-434-6
  EAN nummer
  9789089544346
  Auteur
  Harriët Plantinga