Ontsluiting

Ontsluiting

Gedichten over pijn, angst, de diepste wanhoop en de weg naar licht en kracht

€ 17,50  Omschrijving

  Met de gedichten in deze bundel wil ik laten zien dat er een kracht is, groter dan wat dan ook, groter dan alle angst en pijn, die je door de diepste wanhoop van gebeurtenissen in je leven heen kan leiden om er oneindig veel lichter en sterker uit te komen.

  De gedichten laten, zoals bij een geboorte, kaal en naakt zien hoe ik mijn leven beleefde. Zonder het te bedekken of te omhullen. Dit is hoe het was. Ze beschrijven mijn evolutie. Van het omsluiten van de pijn van mijn geschiedenis met dikke ondoordringbare muren, waardoor mijn kracht en licht onzichtbaar bleven en ik stil bleef staan in mijn ontwikkeling, naar de ontsluiting van mijn lichaam en ziel, waardoor ik langzaam tevoorschijn kon komen. En toen de ontsluiting groot genoeg was, werd ik opnieuw geboren.


  Formaat125x190
  Aantal pagina's103
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurAnnemariA
  Korte levensbeschrijving

  De auteur van deze gedichten is een midden in het leven staande vrouw van begin 50. Het schrijven van gedichten is een van de manieren geweest waarop ze haar traumatische verleden een plek heeft kunnen geven in haar leven van nu. In het dagelijkse leven geeft ze, op een enthousiaste en bezielende wijze, vorm aan haar eigen praktijk en bedrijf.

  Tweede auteurn.v.t.
  Biografie 2e auteurn.v.t.
  Verschijningsdatum2013-03-16

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-520-6
  EAN nummer
  9789089545206
  Auteur
  AnnemariA