Op weg naar de zon
Afbeelding van Op weg naar de zon
Afbeelding van Op weg naar de zon
Afbeelding van Op weg naar de zon

Op weg naar de zon

Met de intrede van het Aquariustijdperk opent het goddelijk hartcentrum zich. De spirituele genezer kan nu via zijn bewustzijn toegang krijgen tot het goddelijk bewustzijn en mag leren werken vanuit de scheppingskracht. Daarmee kan hij niet alleen de individuele mens zeer effectief bij zijn klachten en kwalen begeleiden, maar zal hij tevens het karma van de aarde en van alle overige levensvormen in de schepping kunnen transformeren. De spirituele genezer zal daardoor een universeel genezer worden. In verbinding met de Bron kan men niet alleen de individuele mens genezen, maar ook de maatschappij, het leven en de evolutie! Dit boek legt uit hoe je, innerlijk geleid, kunt doen.

€ 13,95  Omschrijving

  Een weg naar hoger genezen

  De stap van spiritueel genezen naar genezen vanuit de innerlijke Bron is slechts klein. Om zijn nieuwe universele taken te kunnen verrichten, wordt ook een universele vorm van begeleiding aan de mens geïntroduceerd. In deze taken zal hij niet meer van buitenaf, via het mediumschap worden geleid, maar van binnenuit, via de innerlijke mystieke verbinding. In de innerlijke mystieke verbinding ontmoet hij de Meesters van Liefde en Wijsheid, de Christus en de Bron. Zij zullen, via de mens, de wereldtransformatie leiden.
  In dit boek staat een meditatie beschreven hoe je je innerlijke leiding kunt gaan openen.

  Om terug te gaan naar de webwinkel van Stichting Sofia, klik hier: www.stichtingsofia.nl.


  Formaat
  225x160x12 mm
  Aantal pagina's 157
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Sonia Bos
  Biografie

  Sonia Bos was een mystica die behulpzaam was bij het bekrachtigen van de Aquariusblauwdruk, de blauwdruk van het Aquariustijdperk. Gelijktijdig met de bekrachtiging van deze blauwdruk mocht zij tijdens haar lezingen en themadagen een universele leer voor de mensheid optekenen: de basismystiek voor het Aquariustijdperk (Aquariusmystiek).

  Sonia is als eerste gaan spreken over de dertien chakra’s, het dertienvoudige bewustzijn van de kosmische mens en een nieuwe visie op onze geneeskracht via onze scheppende vermogens.

  Het volledige oeuvre van Sonia is ondergebracht in Stichting Sofia. Momenteel wordt het oeuvre exclusief verkocht door Uitgeverij Elikser.

  Dit zijn de thema’s die o.a. worden behandeld in de Aquariusmystiek of waar de Aquariusmystiek een vernieuwende visie op heeft:
  • Oorzaken van ziekte en gedragsgerelateerde stoornissen: o.a. kanker, hart- en vaatziekten, depressie, dementie, AIDS, ME, diabetes, autisme, ADHD, diverse vormen van angsten, psychose, verstoord eetgedrag.
  • Genezing, lichtwezenheling en andere therapeutische toepassingen aangedragen door de Aquariusmystiek.
  • De kosmische mens (Aquariusmens) met zijn Dertien Chakra's en dertienvoudig bewustzijn.
  • Transformatie, Transmutatie en Creatie en het hanteren van de scheppingskracht (werken met de Universele Symbolen).
  • De werking van ons nieuwe immuunsystemen.
  • Omgaan met emoties, leven vanuit het hart.
  • Zelfacceptatie, liefde voor jezelf en acceptatie van je leven.
  • Trauma's en oertrauma's.
  • Liefde, relaties, man-vrouw verhouding in de nieuwe tijd.
  • Aquariuskinderen, puberteit en het nieuwe opvoeden..
  • Intuïtie en innerlijke leiding: meditatie, inwijding, schouwen in de Akasha, Christusbewustzijn.
  • Wat is er gaande in de wereld, de nieuwe aarde, invloed van de mens op andere levensvormen.

  Porto:
  € 2,95

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-75343-09-04
  EAN nummer
  9789075343090
  Auteur
  Sonia Bos