Open de poort naar jouw zelfheling
Afbeelding van Open de poort naar jouw zelfheling
Afbeelding van Open de poort naar jouw zelfheling

Open de poort naar jouw zelfheling

Bijzondere methode in aansprekend boek om klachten te overwinnen door gebruikmaking van onuitputtelijke levensbron

€ 19,50  Omschrijving

  Ineke van Dam-Oudhuis ontwikkelde de autogenetic healing theta training hypnose.
  Zij groeide op in een milieu waar klachten en ziekten zich gemakkelijk konden ontwikkelen door ingehouden emoties. Door analyse van gedachten, gedrag, emoties en klachten zag zij in dat lichaam, geest en ziel met elkaar in verbinding staan.
  Door alleen naar één aspect te kijken, helen wij niet volledig van de ontstane klachten. Een enorme ommekeer in ziekten en klachten ontstaat door naar het onbewuste van een mens te gaan. Door de weggezette gevoelens weer toe te laten in een theta hypnose, wordt de levensstroom in het lichaam weer optimaal. Het lichaam wil genezen, het is wijs en intelligent. De geest en ziel willen meewerken, als wij weer geloven in de mogelijkheden van de onuitputtelijke levensbron in ons.

  Ineke van Dam is in dit boek zelf het grote voorbeeld. Zij overwon veel klachten door hypnose, meditatie, affirmaties en visualisaties.
  In haar dertigjarige praktijk heeft zij velen op deze zelfhelende weg geholpen en het onmogelijke, de begrenzing van de mind doorbroken door deze unieke methode. Zij beschrijft in dit boek tientallen voorbeelden uit de praktijk.
  Door deze inzicht gevende methode, die je weer terugleidt naar wie je bent, jouw authentieke ik, nemen je klachten af. Je wordt daardoor weer de regisseur over je eigen leven.

  Meer informatie: www.aureolehealing.com

  Opendepoortnaarjouwzelfheling_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210 mm
  Aantal pagina's 141
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Ineke van Dam
  Biografie

  Ineke van Dam is na haar studie maatschappelijk werk zich verder gaan verdiepen in een manier om mensen te helpen zichzelf te helen. In haar werk in een therapeutisch centrum en ook in een verpleeghuis zag zij dat ‘alleen praten’ over klachten niet de oplossing was voor dieper liggende trauma’s en dat de cliënten niet volledig herstelden. Zij observeerde haar eigen leven en het helen van diverse soms chronische klachten en bracht een nieuwe formule uit: de autogenetic-healing. Een helingsformule, die iedereen kan leren en je terug brengt naar ‘onbewust’ weggezette gevoelens en overtuigingen, die vaak lichamelijke en psychische klachten veroorzaken in het nu.
  Ineke heeft al 30 jaar een praktijk en leidt diverse 2-daagse trainingen in Nederland en België.
  De slogan is: begin bij de oorzaak en heel jezelf, kom terug bij je authenticiteit, en word weer de regisseur over je eigen leven.

  Verschijningsdatum 13-01-2024

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-608-5
  EAN nummer
  9789463656085
  Auteur
  Ineke van Dam