Oude verhalen, nieuwe inzichten
Afbeelding van Oude verhalen, nieuwe inzichten
Afbeelding van Oude verhalen, nieuwe inzichten

Oude verhalen, nieuwe inzichten

Een bijzonder boek over onze aarde en de wereld daarbuiten, vol hoop, met doorleefde inzichten, beschreven als een spannend avontuur

€ 19,95  Omschrijving

  Een pleidooi voor de aarde

  Het dilemma van de planeet aarde is dat de mensen die erop wonen meegaan in het proces van die planeet, want zij zijn niet alleen de bewoners, maar ook onderdeel daarvan. Er bestaat een wisselwerking tussen de planeet en de mensen. Gaat het slecht met de aarde dan zullen de mensen dat ook ervaren, omgekeerd is ook waar. De planeet heeft geen tijd en mogelijkheid om alles wat mis gaat te corrigeren, zij heeft alleen maar de natuurwetten om de mens iets te vertellen, maar als de mensen dat niet oppakken dan raakt de planeet uit balans, net zoals de bewoners.

  Na zijn eenzame reis met een ruimteschip door het heelal geeft Erik overal in de wereld lezingen over de inzichten die hij heeft verworven. Hij voelt het als zijn taak, bewustwording te stimuleren. Maar zijn eigen innerlijke reis is ook nog niet ten einde. Hij maakt een nieuwe reis, door verleden en toekomst en raakt doordrongen van het feit, dat de aarde veel meer zorg en liefde nodig heeft dan zij nu krijgt. En dat alles met alles verbonden is, zonder einde, zonder begin.

  Een bijzonder boek, vol hoop, met doorleefde inzichten, beschreven als een spannend avontuur.

  Oudeverhalennieuweinzichten_Inkijk.pdf


  Formaat 145x210x24 mm
  Aantal pagina's 253
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Evert Conradie
  Biografie

  Evert Conradie (geboren in Bolsward, 1948) volgde na de mulo in Bolsward, een opleiding aan de H.T.S voor Elektronica in Hilversum. Hij begon zijn werkzame carrière bij een verzekeringsmaatschappij in Leeuwarden, werkte in latere jaren o.a. als omroeptechnicus/projectleider voor draadloze verbindingen bij het Nederlands Omroepproductie Bedrijf, bij de voorlichting en controle bij Rijksdienst voor Radiocommunicatie en als trainer in computer software bij een ict-bedrijf. Naast zijn werk volgde hij verschillende opleidingen: sportmasseur, shiatsu, usui Reiki 2.

  Verschijningsdatum 14-01-2019

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-205-6
  EAN nummer
  9789463652056
  Auteur
  Evert Conradie