Overhoop
Afbeelding van Overhoop
Afbeelding van Overhoop

Overhoop

Een vlot geschreven, voor velen herkenbaar verhaal over een vrouw die na een moeizame scheiding haar kracht terugvindt

€ 19,50  Omschrijving

  Leo was verbouwereerd. ‘Wie heb je allemaal op de hoogte gebracht en wat heb je ze precies verteld?’ Hij sprak de vraag gemaakt vriendelijk uit, maar ik zag boosheid uit zijn ogen vlammen.
  ‘Mijn familie en mijn vriendinnen. Ik heb precies verteld wat er is gebeurd. Dat jij wil scheiden. Dat jij bent vreemdgegaan. Dat jij niet meer verliefd bent op mij maar op die collega van jou,’ reageerde ik rustig met gespeelde onverschilligheid in mijn stem.
  ‘Waarom heb je dat niet eerst met mij overlegd?’ Leo begon zijn stem te verheffen.
  ‘Hoezo?’ Zijn opmerking maakte me furieus. ‘Ik heb toch precies de waarheid verteld? En hoezo overleggen? Heb jij overlegd of je vreemd kon gaan? Heb jij overlegd of we zouden gaan scheiden?’


  Totaal onverwacht zet Leo een streep door een tot dan toe voor Lara prima huwelijk. Het is het begin van een emotioneel zware periode waarin ook herinneringen aan haar vroegere gezinssituatie boven komen. Leo ontpopt zich tot een kille en starre regelaar, die het absoluut niet over emoties wil hebben. En voor Lara draait het juist om die emoties, vooral als het de kinderen Tim en Saar betreft.
  De eerste tijd is het buitengewoon moeilijk alle ballen in de lucht te houden, maar langzamerhand komt Lara tot de ontdekking dat er nu meer ruimte voor haarzelf ontstaat in haar eigen leven. En dan ziet ze ook, dat ze al heel lang geleden heeft geleerd om zichzelf weg te cijferen. Ze ontdekt haar ware zelf en ziet dan pas hoe sterk ze eigenlijk is.
  Een vlot geschreven, voor velen herkenbaar verhaal.

  Overhoop_Inkijjk.pdf

  Formaat 145x210x16 mm
  Aantal pagina's 169
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Annette van Ofwegen
  Biografie

  Annette van Ofwegen is geboren op 7 januari 1971 te Leiden. In haar kinderjaren verhuisde ze met haar ouders naar de Noordoostpolder. Daar behaalde ze haar VWO-diploma. Haar vervolgopleiding, de chemische richting van het Hogere Laboratorium Onderwijs, heeft ze in Leeuwarden gedaan. Ze kreeg een baan op het Klinisch Farmaceutisch en Toxicologisch Laboratorium in Assen. Na twintig jaar stapte ze over naar het klinisch chemisch laboratorium in hetzelfde ziekenhuis. Annette heeft altijd een grote interesse gehad in de psychologie. Daarnaast leest ze graag en sinds een aantal jaren schrijft ze.

  Verschijningsdatum 30-03-2019

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-130-1
  EAN nummer
  9789463651301
  Auteur
  Annette van Ofwegen