Per Ankh
Afbeelding van Per Ankh
Afbeelding van Per Ankh

Per Ankh

Boeiende beschrijving meditatieve reizen langs heiligdommen van het oude Egypte in spirituele autobiografie

€ 27,50  Omschrijving

  Het levenshuis

  In deze spirituele autobiografie beschrijft Margreet Merenit de Boer haar meditatieve reizen langs de heiligdommen van het Oude Egypte. Als kind al verlangde ze ernaar te ‘weten’. Haar hunkering naar de Universele Waarheid was zo groot dat ze er wel naar op zoek móest gaan om een gelukkig mens te worden. In haar dromen als jong meisje zag ze regelmatig het oude Egypte voorbijkomen. Het zag er zo werkelijk uit dat het leek alsof ze het kende en ze hoopte vurig dat haar wens om er ooit heen te gaan zou uitkomen. Dit gebeurde pas, toen ze 61 was. Haar eerste reis was een oriënterende reis. Na deze inspirerende tocht langs de oudheden van Egypte was ze niet meer te stuiten. Zij kwam daarna in contact met een opleidingscentrum voor Ancient Egyptian Healing.
  Tijdens de meditatieopdrachten in de oude tempels kreeg ze de wonderlijke ervaring dat zij deze plaatsen kende op zielsniveau. Zij bleek in staat te zijn haar ziel opnieuw te verbinden met dit mystieke land en de incarnatie die zij leidde ten tijde van de 18e dynastie kwam in flarden terug in haar bewustzijn. Er volgde een bijzondere zoektocht waarin ‘Het Kennen van Zelf’ centraal stond. Dit ging gepaard met een grondig reinigingsproces op verschillende niveaus van haar zijn: op fysiek, psychisch-emotioneel en op zielsniveau. Dit ging gepaard met lichamelijk ongemak en periodieke aanvallen van emotionele disbalans, maar mondde ten slotte uit in een totale heelwording als mens. Tot slot mocht ze een inwijding in de Grote Piramide van Gizeh ondergaan onder leiding van de AMORC, de Aloude Mystieke Orde Rosae Crucis. Van deze prachtige kroon op haar zoektocht naar de Universele Waarheid had ze als kind niet durven dromen.
  Dit boek kan u dichter bij het antwoord brengen op de vraag: Wat is nu eigenlijk de essentie van het leven?

  PerAnkh-Hetlevenshuis_Inkijk.pdf


  Margreet

  Merenit de Boer

  Formaat 145x210x25 mm
  Aantal pagina's 463
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur
  Biografie

  Margreet de Boer werd in 1948 geboren te Apeldoorn, verhuisde naar Zeeland, werkte in de gezondheidszorg en studeerde Natuurgeneeswijzen.
  Op haar spirituele zoektocht naar de Universele Waarheid trad zij toe tot de Aloude Mystieke Orde Rosae Crucis en de Traditionele Martinisten Orde. Zij bestudeerde de kabbala en voltooide in 2013 de opleiding ‘Ancient Egyptian Healing’ bij Yvon Taken en Horus van Abydos in Egypte, waar zij langs de weg van meditatie een incarnatie van haar ziel in de 18e dynastie ontdekte. Haar zoektocht naar de Universele Waarheid mocht zij bekronen met een inwijding in de Grote Piramide van Gizeh door de AMORC.

  Verschijningsdatum 03-06-2018

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-045-8
  EAN nummer
  9789463650458
  Auteur
  Margreet de Boer