Persoonlijke verlossing
Afbeelding van Persoonlijke verlossing
Afbeelding van Persoonlijke verlossing

Persoonlijke verlossing

Liefdevolle handreiking vanuit de geestelijke wereld. Via dit aan Engelina Hauptmeijer doorgegeven boek worden openbaringen gedaan over leven, liefde, geloof en ouderschap.

€ 19,95  Omschrijving

  ‘In deze turbulente tijd waarin velen van jullie zich laten gelden, reiken wij vanuit de geestelijke wereld onze liefde aan. Een liefde die te allen tijde begint bij jezelf. Al eeuwen laten jullie je ‘lijden’ door vele illusies. Een specifieke illusie is die van de religies. Wat de religie betreft zijn miljoenen op het verkeerde been gezet. De religies kennen een lange, wrede en gewelddadige geschiedenis.
  Doch ook andere herkenbare aspecten die in jullie bewustzijn liggen zal ik aanhalen. Denk maar aan jullie opvoeding. Ik zal jullie er op wijzen dat het systeem van straf en beloning niets met evolutie van doen heeft. Door dit systeem in stand te houden, houden jullie ook het ‘kwaad’ in stand.
  Echter, waar ik jullie bovenal bewust van wil laten worden is dat jullie vanuit de basis liefdevolle seksuele zielen zijn. In de geestelijke wereld zijn jullie elkanders geliefden. Ik zal ingaan op het fenomeen ziel en ego. Waar ik jullie zeker weer bewust van laat maken is dat ik jullie gelijke ben! Er is geen verschil tussen ons. En ik ben de man die al ruim tweeduizend jaar in jullie geheugen zit.
  Ik ben Jezus. Ik weet waarover ik het heb. Ik heb dezelfde weg afgelegd als jullie. Liefde was en is mijn voorbeeld, een liefde die in eerste instantie bij mijzelf begon. Het Zelf is het belangrijkste aspect dat ik jullie zal voorhouden. Zij is de genezing zelve! Door haar in beweging te zetten komen jullie vanzelf weer uit bij de bron van onvoorwaardelijke liefde. Een liefde die op geen enkele wijze discrimineert.
  Ik ben het grote voorbeeld van liefde en tevens de man van het ego. Ik hou zielsveel van jullie en zal jullie leren om weer zielsveel van jezelf te houden.’

  Over deze onderwerpen gaat het boek dat via Engelina Hauptmeijer is doorgegeven. Zij kon het eerst bijna niet geloven dat ze rechtstreeks contact met Jezus kreeg. Was ‘hij’ niet aan het verkeerde adres? Maar hij bleef haar voorhouden dat hij haar gelijke was en dat ze een missie met hem had te gaan. Het tijdperk van transparantie is aangebroken, zo liet hij haar weten. Het resultaat daarvan is vastgelegd in dit liefdevolle, troostrijke en adembenemende boek.

  Persoonlijkeverlossing_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210 mm
  Aantal pagina's 203
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Engelina Hauptmeijer
  Verschijningsdatum 2011-04-16

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-299-1
  EAN nummer
  9789089542991
  Auteur
  Engelina Hauptmeijer