Pilletje erbij
Afbeelding van Pilletje erbij
Afbeelding van Pilletje erbij

Pilletje erbij

Meeslepend boek over de verwoestende werking van medicijnen die de stemming beïnvloeden

€ 24,95  Omschrijving

  Wanneer Ciska met rugpijn bij een internist terecht komt, krijgt zij medicijnen voorgeschreven die eigenlijk voor mensen met een depressie zijn. Haar rugklachten lijken minder te worden, maar vanaf dat moment krijgt ze last van raadselachtige draaikolken in haar hoofd. Haar zoektocht naar een oplossing brengt haar langs tal van artsen. Uiteindelijk wordt ze met de diagnose ‘borderline-persoonlijkheidsstoornis’ opgenomen bij de GGZ.

  In Pilletje erbij beschrijft Ciska met warmte, humor en genegenheid over haar medecliënten en haar eigen worstelingen. Helaas worden haar klachten alleen maar erger. De artsen die haar behandelen zien geen andere oplossing dan haar meer medicatie voor te schrijven, waardoor ze in een cirkel van verslaving terecht komt.

  Pilletjeerbij_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210 mm
  Aantal pagina's 393
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Renée Lafeber
  Biografie

  Renée Lafeber (1956) werkte een aantal jaren op verschillende scholen als juf in groep één en twee. Daarnaast volgde ze diverse schrijfcursussen, won een Libelle-prijs met een verrassende column en schreef verschillende kinderverhalen voor haar poppentheater. Samen met haar man woont ze in Terheijden.

  Verschijningsdatum 24-05-2024

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-637-5
  EAN nummer
  9789463656375
  Auteur
  Renée Lafeber