Rauw
Afbeelding van Rauw
Afbeelding van Rauw

Rauw

Vlot geschreven, spannend avontuur waarin een viertal dierenactivisten lugubere praktijken op het spoor komt en zelf ook in gevaar raakt

€ 22,50  Omschrijving

  Met kille vastberadenheid keek Van Schouten me aan. Ik schrok van de haat in zijn ogen. Haat tegenover iemand die hij niet eens kende. Haat tegenover een obstakel op zijn weg. Een weg vol vernieling en destructie. En voor wat? Geld? Macht? Hij vertelde mij met die blik dat hij er geen moeite mee had dit obstakel uit de weg te ruimen. Ik was niet van plan zijn destructieve aard uit te testen.

  ‘Sneller!’ huilde ik bijna van paniek, toen ik zag dat de bestuurder naast Van Schouten de auto omgooide en achter ons aankwam.

  Na een ernstig ongeval probeert de hoofdpersoon van dit boek haar leven weer op de rit te krijgen. Behalve met gezondheidsproblemen, kampt ze ook met het verdriet om haar te vroeg overleden vader, waar zij en haar tweelingzus een bijzonder goede band mee hadden. Op zoek naar nieuwe zingeving in haar leven besluit ze op te komen voor dieren in de vee-industrie. En zo komt het dat ze samen met drie mensen uit een activistennetwerk: de impulsieve Pam, de bedachtzame Paul en de aantrekkelijke Evert bij een varkensflat in Noord-Brabant belandt om een fokzeug te redden van een bestaan waarin geen plaats is voor ruimte, daglicht of liefde.
  Het is het begin van een vlot geschreven, spannend avontuur waarin het viertal lugubere praktijken op het spoor komt en zelf ook in gevaar raakt. Ondertussen wordt de hoofdpersoon verliefd op de robuuste Dan; is het ware liefde of maakt hij deel uit van een sinister complot?

  Rauw_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210
  Aantal pagina's 320
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Janine Keijser
  Biografie

  Janine Keijser (geboren 1980 in Leiden) studeerde summa cum laude af in Nederlands Recht aan de UvA. Na enige tijd als advocate bij een klein advocatenkantoor te hebben gewerkt, besloot ze na een zware periode in haar leven het roer drastisch om te gooien. Ze ging werken met verwaarloosde dieren, voerde acties tegen dierenleed en schreef artikelen over dit onderwerp. Als kind al hield ze ervan spannende verhalen te lezen en te schrijven. Met V.I. Warshawski en haar passie voor dieren en een betere wereld als inspiratiebronnen, begon ze ecothrillers te schrijven. Rauw is haar eerste boek, Naast het schrijven van boeken en columns, werkt Janine met dieren als healer en coach. www.animalhealercoach.nl

  Verschijningsdatum 19-06-2016

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-866-5
  EAN nummer
  9789089548665
  Auteur
  Janine Keijser