Recht gezet
Afbeelding van Recht gezet
Afbeelding van Recht gezet

Recht gezet

Derde deel van serie over bendeleden François en Ylenia, met een onverwachte ontknoping

€ 26,50  Omschrijving

  Claudette, de kleindochter van de vermoorde rechter Millevoye de Lamartine, verbaast vriend en vijand door op de tv haarfijn een complot binnen justitie uit de doeken te doen. Het brengt iedereen in beweging. Bendeleden François en Ylenia, die het zonder hun trouwe kameraden moeten stellen, zetten vraagtekens bij hun opdrachtgever, de zoons van het vermoorde echtpaar, Dieter en Gunther, zoeken samenwerking met andere nabestaanden en de weduwe van de vermoorde casinohouder, Milou, komt tot opzienbarende ontdekkingen.

  In het derde deel van deze serie geschreven door het echtpaar Rachel en Jan van der Lee komen de verhalen uit alle drie delen, Rechteloos, Eigen recht en dit boek Recht gezet bij elkaar. In hun vlotte, humoristische stijl weten ze de spanning steeds verder op te voeren. De soepele dialogen, de aansprekende karakters en het verrassende einde maken ook dit boek tot een plezierige leeservaring.

  Over Eigen recht:

  Het is aangenaam lezen wanneer je verwend wordt door een vloeiend taalgebruik dat nog eens extra opgesmukt wordt door een amusante ondertoon. Je voelt je meteen thuis in dit verhaal, niet van op afstand, maar je zit er middenin. Eigen recht is door een fantasierijk duo geschreven dat zeer goed op mekaar is ingespeeld. De plot is een totale verrassing. Dit boek is eerder een onvervalste misdaadroman dan een zuivere thriller. Beide auteurs hebben bij hun gezamenlijke debuut wel de bal recht in het doel geschopt.

  Guy Doms, Crimezone

  Formaat145x210
  Aantal pagina's412
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurJara Lee
  Korte levensbeschrijving

  Jara Lee is pseudoniem voor het echtpaar Jan en Rachel van der Lee. Ze hebben elkaar leren kennen door te chatten. Eerst via een website voor alleenstaande ouders, maar later zette zich dat voort via ICQ.

  Inmiddels zijn zij elf jaar getrouwd. Gezamenlijk hebben zij vier kinderen, waarvan er nog één thuis woont. Jan had een baan als wetenschapper voor een groot bedrijf. Rachel is haar hele leven al met schrijven bezig. Onder het pseudoniem Rachel Naomi schreef zij drie boeken.

  Het samen schrijven is de grootste uitdaging, die het echtpaar aangegaan is. Het is voor hen een genot om ingewikkelde wendingen voor een verhaal te verzinnen en dit samen uit te werken tot een geheel.

  Verschijningsdatum2014-05-05

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-626-5
  EAN nummer
  9789089546265
  Auteur
  Jara Lee