Rooms snoezelen en andere verhalen
Afbeelding van Rooms snoezelen en andere verhalen
Afbeelding van Rooms snoezelen en andere verhalen

Rooms snoezelen en andere verhalen

Empathische en krachtige verhalen over belevenissen in een psychogeriatrisch verpleeghuis

€ 17,50  Omschrijving

  Pastorale belevenissen in een verpleeghuis

  Margreet Meijer is geestelijk verzorger. In Rooms snoezelen beschrijft ze enkele herinneringen aan haar eerste werkplek in een psychogeriatrisch verpleeghuis. Het speelt zich af tussen 1990 en 1995, in een tijd dat de verpleeghuiszorg in Nederland anders georganiseerd was dan nu. Hoe de ontwikkelingen echter ook zijn, het gaat steeds om de zorg voor mensen. Ook in deze belevenissen staan zij centraal en Margreet laat hen zien in al hun schoonheid en kwetsbaarheid.

  Van haar hand verschenen ook Brak land, mystiek voor beginners; Melodie, een vertelling over het verlangen en Pamflet uit Avila, eigentijds visioen van een innerlijke weg.

  ‘Dit boekje van Margreet is eerbiedig en empathisch, teder en krachtig, beeldrijk en lerend en je kunt soms ook erg lachen of glimlachen om die oude pater – ook een collega. Rooms staat er in de titel. Het boekje drinkt als warme chocolademelk met slagroom op een winterdag.’
  Marinus van den Berg


  Rooms snoezelen_Inkijk.pdf

  Formaat 165x165x8 mm
  Aantal pagina's 90
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Margreet Meijer
  Biografie

  Margreet Meijer (1947) studeerde o.a. sociale pedagogiek en theologie en is sinds vele jaren werkzaam als geestelijk verzorger.

  Verschijningsdatum 03-03-2017

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-934-1
  EAN nummer
  9789089549341
  Auteur
  Margreet Meijer