Rugzak met ongemak
Afbeelding van Rugzak met ongemak
Afbeelding van Rugzak met ongemak

Rugzak met ongemak

Een aangrijpende en beklemmende vertelling over duistere familiebanden, verborgen geheimen en identiteit

€ 19,50  Omschrijving

  Als Thomas in de spiegel kijkt, ziet hij een succesvol manager. Hij heeft de zaken goed in de hand; een warm gezin en een prachtig huis.
  Hij heeft wel zorgen. Zo is er die brandstichting waar zijn vrouw overspannen van raakt. Zijn verleden blijft hem kwellen; de positie die hij had in het onhoudbare huwelijk tussen zijn ouders die een spel met elkaar en met hem speelden. Maar ik was nog een kind, een kind dat de spelregels niet kende!

  Op een dag knapt Thomas af. Om zichzelf te hervinden reist hij af naar Engeland. Hij slaapt in zijn auto, kookt zijn maaltijden op een butagas-brander.
  Daar opent hij voor het eerst het pakje met documenten over zijn vader dat hij onverwacht in handen heeft gekregen.
  Wat voor man was het? Hoe groeide hij op? Wat deed hij in de oorlog? Was hij een held? Een lafaard? Maar vooral, is mijn vader wel mijn echte vader?

  Een aangrijpende en beklemmende vertelling over duistere familiebanden, verborgen geheimen en identiteit. Een verhaal waarin fictie en non-fictie met elkaar zijn verweven.

  Rugzakmetongemak_Ink.pdf

  Formaat 145x210 mm
  Aantal pagina's 272
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Bard Bothe
  Biografie

  Bard Bothe maakt een boeiende levensreis: hij groeide op in Amersfoort, studeerde sociale wetenschappen in Utrecht, vervulde topfuncties bij de Rijksoverheid en in het bedrijfsleven, kreeg een burn-out en was antiquair.

  Hij schreef de roman Andermaal Anne, het kinderboek Kleine Wolk, de jeugdroman De wereld van Winne en twee verhalenbundels. Hij is getrouwd met zijn grote liefde, heeft drie kinderen en negen kleinkinderen.

  Verschijningsdatum 20-04-2022

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-431-9
  EAN nummer
  9789463654319
  Auteur
  Bard Bothe