Samen op weg door niemandsland
Afbeelding van Samen op weg door niemandsland
Afbeelding van Samen op weg door niemandsland

Samen op weg door niemandsland

Warm en informatief boek biedt stimulans voor zoektocht naar kennis en waarheid

€ 19,50  Omschrijving

  De dag waarop Adam en Eva werden gedwongen, om het paradijs - de hof van Eden - te verlaten, zetten zij de eerste stap in niemandsland. De terugweg werd definitief afgesneden. Bij onze geboorte is de terugweg eveneens afgesloten en moeten wij vanaf deze grens de warmte en geborgenheid die we in de moeder ondervonden definitief verlaten. De tocht door ons aardse, maar ook geestelijke niemandsland is dan begonnen. Datzelfde gevoel moeten ook Adam en Eva gekend hebben, een gevoel van verlatenheid en angst voor de toekomst. Maar God ging overal met hen mee, zoals Hij ook altijd bij ons is, om ons bij te staan.

  Er zijn in het leven van een mens momenten, dat wij van de ene dag op de andere het idee krijgen, dat er door een universele Kracht invloed wordt uitgeoefend op onze spirituele gevoelens. Een dergelijk moment kan door een stille stem veroorzaakt worden, die ons leven een totaal andere wending zal geven, maar het kan ook komen door een visioen, een droom of een gebeurtenis en zélfs ontstaan, wanneer men een zachte onbeschrijflijke luchtstroom ervaart. Het ontwaken van het Christusbewustzijn in onszelf gaat met een diep gevoel van vrede en harmonie gepaard, zodat deze Verlichting uitstraalt naar buiten.
  Deze grote vreugde is Roos van den Bergh overkomen en het is haar diepste wens, dit met anderen te delen. Met mensen die zelf ook op zoek zijn naar kennis en waarheid, en daarmee openstaan voor Gods universele liefde. Haar warme, troostrijke en uiterst informatieve boek vormt een stimulans voor allen, om het zoeken niet op te geven.

  Formaat125 x 200 mm
  Aantal pagina's295 pagina's
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurRoos van den Bergh
  Korte levensbeschrijving

  Roos van den Bergh werd in 1939 te Beverwijk geboren als dochter van een Hollandse vader en een Hongaarse moeder en kreeg de namen Roswitha, Mariska, Flora, Athene mee. Op 4-jarige leeftijd verloor ze op afschuwelijke wijze haar vader, waarna ze een zwervend bestaan heeft geleid dat resulteerde in een jarenlang verblijf bij pleegouders. Terwijl ze werkzaam was als verpleeghulp leerde ze haar man - een Hongaarse vluchteling - kennen, en huwde in 1959. Na een jaar mocht helaas haar eerste kindje het levenslicht niet zien, maar vervolgens werden haar dochter en zoon geboren. In al die jaren zocht ze naar waarheid en kennis, en deze zwerftocht voerde haar langs vele geloofsovertuigingen, godsdiensten en sekten, maar in de overtuiging dat vernieuwing en openbaring een zaak van deze tijd zijn, bleef ze afzijdig toekijken, en nam het goede van elk mee in haar geest. Als gediplomeerd doktersassistente kwam ze in aanraking met veel lichamelijk leed, maar vooral werd ze getroffen door de geestelijke nood, bij zowel jonge als oude mensen. Op 64-jarige leeftijd trof een innerlijke stem haar tot diep in haar geest, en werden haar gedachten openbaar gemaakt door het op te schrijven.
  Ze raadt een ieder aan, die zoekt naar die bijzondere sleutel der waarheid, waarmee zij de deur tot de Heilige Geest kunnen openen, met haar over de brug te gaan naar de nieuwe tijd van openbaring en wéten.

  Verschijningsdatum2008-08-22

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-044-7
  EAN nummer
  9789089540447
  Auteur
  Roos van den Bergh