Schitterend Imago
Afbeelding van Schitterend Imago
Afbeelding van Schitterend Imago

Schitterend Imago

Boeiende ontwikkelingsweg van vastgelopen topmarketingmanager in aansprekend leesavontuur

€ 22,50  Omschrijving

  Burn-out… vastgelopen. En dan? Het overkwam Robert VanDam, topmarketingmanager bij een multinational. Ten einde raad volgt hij de suggestie een time-out te nemen in Wales. Daar verschijnen twee mensen op zijn levenspad die zijn leven voorgoed zullen veranderen. De eerste is een mysterieuze wijze man die hem laat inzien hoe het najagen van het Schitterend Imago de bron is van zijn burn-out. Met de focus op leiderschap wijst hij Robert de weg uit het doolhof waarin hij ronddwaalt, en toont hem wat nodig is voor een toekomst zonder stress.

  Wanneer hij een vrouw ontmoet die het evenbeeld is van zijn vaders grote liefde, geraakt hij in een Oedipus-achtige situatie. Meer nog is zij voor hem de prinses die de prins wakker kust door hem te helpen zijn angst voor intimiteit te overwinnen en zich te openen voor de wijsheid van zijn hart.

  Schitterendimago_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x29 mm
  Aantal pagina's 298
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Peter Mulhuijzen
  Biografie

  Peter Mulhuijzen, klinisch- en ontwikkelingspsycholoog (RUU), is sinds 1980 actief als managementcounselor met als focus de innerlijke balans blijvend te herstellen. Hij counselt bij voorkeur in de vrije natuur tijdens een-op-een wandelingen. Noemt zichzelf Wegwijzer. Auteur van Eenzijn of Eenzaam? en Onderweg naar Ewa. Hij is getrouwd, vader van drie kinderen waarvan twee uit een eerder huwelijk, en woont samen met zijn vrouw Maja in het Bayerischer Wald.

  Verschijningsdatum 07-10-2021

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-376-3
  EAN nummer
  9789463653763
  Auteur
  Peter Mulhuijzen