Sjoerd onder de radar
Afbeelding van Sjoerd onder de radar
Afbeelding van Sjoerd onder de radar

Sjoerd onder de radar

Een spannende roman over de moord op een jonge vrouw, een drankzuchtige zwerver en een bende criminelen, waarbij alles uiteindelijk anders blijkt te zijn dan het lijkt

€ 24,50  Omschrijving

  Rechercheurs Jean Servaas en Harrie Goblet onderzoeken de raadselachtige dood van een jonge vrouw in een caravan. Bij de caravan treffen ze sporen aan, die leiden naar een drankzuchtige zwerver, Sjoerd, die af en toe in de caravan verblijft. Sjoerd slaat op de vlucht als hij de agenten ziet en komt, na een tussenstop in de kelder van een café, waar hij verzorgd wordt door de vrouw van de eigenaar, in een ingewikkelde situatie terecht.

  Drie mannen, die net een snackbar hebben overvallen, dwingen hem met hen mee te gaan en een dokter te zoeken, voor een van de mannen, die denkt dat hij ernstig gewond is. Sjoerd herinnert zich het huis van een oude dokter, waar hij wel eens geweest is. De dokter ligt op sterven en zijn dochter, Anna, wordt gedwongen de mannen te helpen.

  Dan ontspint zich een reeks spannende avonturen, waarbij de mannen onderling grote problemen krijgen. Ook hun opdrachtgever, Rademacher, zorgt voor onrust. Rademacher wordt zelf onder druk gezet door iemand uit het verleden. Sjoerd en Anna moeten intussen voor hun leven vechten. Gaandeweg blijkt, dat de hoofdpersonen anders in het leven staan dan het aanvankelijk leek.

  Sjoerdonderderadar_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x28 mm
  Aantal pagina's 425
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Leo Plantaz
  Biografie

  Leo Plantaz is geboren in 1947. Hij heeft altijd veel detectiveboeken gelezen. Tijdens het lezen van die boeken dacht hij wel eens, ik had het verhaal een andere wending gegeven. Na zijn pensionering is hij begonnen met schrijven. Dat was moeilijker dan hij dacht. Maar hij is een doorzetter. Het resultaat is dit boek.
  Hij werkte als metselaar en als hovenier en vervolgens op de tekenkamer en de afdeling calculatie.

  Verschijningsdatum 05-11-2021

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-392-3
  EAN nummer
  9789463653923
  Auteur
  Leo Plantaz