Spelen met je leven
Afbeelding van Spelen met je leven
Afbeelding van Spelen met je leven

Spelen met je leven

Tips, voorbeelden, inspiratie en handzaam lesboek van ervaren schrijfcoach Nanda Huneman

€ 18,50  Omschrijving

  De kunst van levensfictie schrijven

  In dit inspirerende en praktische lesboek leer je hoe je je levensverhaal om kunt zetten in een origineel, spannend en fictief verhaal.
  Door waargebeurde en verzonnen elementen te combineren blijf je trouw aan je eigen ervaring en wijsheid en stijg je tegelijkertijd boven je individuele verhaal uit.
  Levensfictie is durven verzinnen, maar ook een kwestie van stijl en vorm. Je bouwt je boek op met beeldende, afgeronde scènes en maakt van jezelf een personage.
  Al schrijvende kom je los van je eigen levensverhaal, waardoor er ruimte ontstaat voor heling en creativiteit. Je speelt met je leven op papier en vindt een verrassende vertelvorm die recht doet aan jouw waarheid.
  De levendige voorbeelden, laagdrempelige schrijfopdrachten en bruikbare tips in dit boek helpen je op weg. Diverse vormen van fictief en creatief schrijven komen aan bod.

  www.nandahuneman.nl

  Leeservaringen : "Spelen met je leven leest als een filosofisch essay, een praktisch lesboek en een spannende roman ineen!"

  "De persoonlijke voorbeelden uit Nanda's schrijversbestaan maken het boek lekker leesbaar en tegelijkertijd overtuigend. Nanda weet waar ze het over heeft."

  "Dit boek heeft me uit mijn schrijfblokkade gehaald en de creatieve stroom op gang gebracht."

  Spelenmetjeleven_Inkijk.pdf

  Formaat 140x210 mm
  Aantal pagina's 169
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Nanda Huneman
  Biografie

  Nanda Huneman (1976) is journaliste, schrijfster, creatief schrijfdocente en schrijfcoach. Binnen haar schrijfbegeleidingsbedrijf ontwikkelt zij sinds 2005 diverse schrijfmethodes en begeleidt zij schrijvers op weg naar hun boek.

  Dit is haar derde boek. In haar autobiografische roman FOK (2014) schrijft zij over haar jeugd en ervaringen op zee en past zij de kunst van het levensfictie schrijven toe. In Spelen met je leven licht zij dat schrijfproces op persoonlijke en vakmatige wijze toe.

  Verschijningsdatum 01-07-2022

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-429-6
  EAN nummer
  9789463654296
  Auteur
  Nanda Huneman