Sproetje

Sproetje

Spannend verhaal waar je blij van wordt over een koning en een koningin en een heel bijzonder kind

€ 18,-  Omschrijving

  De allerliefste wens van Prins Diederik is … koning worden van het Verre Westen. Hij wil zijn broer koning Alfie opvolgen. Koning Alfie en koningin Anabel zijn nog altijd kinderloos en het ziet er niet naar uit dat daar verandering in komt. Prins Diederik weet het dan ook zeker: ‘Nog even en dan ben ik koning … Ik!’
  Toch is dit niet het boek van de in en in gemene prins Diederik, maar van Sproetje. Hij is er ineens en wordt de hoofdpersoon in dit boek. Door hem zal alles anders verlopen.
  Dit spannende avontuur speelt zich af in het Verre Westen en in het Verre Oosten.
  Verlangen, haat, wanhoop, tovenarij, vreugde, teleurstelling, verdriet, hoop en heel veel liefde, komen in dit boek voor. En … wat vooral heel belangrijk is en wat dit boek duidelijk maakt: ‘Geef nooit op!’ Sproetje is een verhaal, waar je blij van wordt.


  Formaat145x215
  Aantal pagina's203
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurKees Mienis
  Korte levensbeschrijving

  Kees Mienis staat al heel lang voor de klas. Bijna elk jaar maakt hij een toneelstuk voor de groep die afscheid neemt van school. Die toneelstukken zijn te leuk, of te spannend, of te mooi om maar één of twee keer te worden opgevoerd en daarna nooit meer. Maar … van een toneelstuk kun je een boek maken en dat is hem gelukt. Met … ‘Sproetje’.

  Tweede auteur
  Biografie 2e auteurn.v.t.
  Verschijningsdatum2011-11-18 00:00:00

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-346-2
  EAN nummer
  9789089543462
  Auteur
  Kees Mienis