Stem van het stille kind
Afbeelding van Stem van het stille kind
Afbeelding van Stem van het stille kind

Stem van het stille kind

Krachtig boek over de weg omhoog na jeugd vol angst en mishandeling

€ 16,95  Omschrijving

  Mijn verhaal kan zomaar het verhaal zijn van iemand die heel dicht bij je staat.
  Mijn verhaal kan zich afspelen achter elke gesloten deur waar je dagelijks langs loopt.
  Mijn verhaal heeft als grootste doel om een stem voor alle kinderen te zijn die in een onveilige situatie verkeren. Onveilig gisteren, vandaag en morgen.

  Marieke vertelt in dit boek het verhaal van haar jeugd. Een jeugd van voortdurende angst vanwege haar driftige vader die haar terroriseerde en mishandelde. Het zorgde ervoor dat ze steeds op haar hoede was en nergens rust vond. Toen ze opgroeide resulteerde dat erin, dat ze zelf ook om zich heen sloeg om zich staande te houden. Openhartig en krachtig vertelt ze, hoe ze uiteindelijk zichzelf terugvond. Die vrolijke, speelse, grappige Marieke, die niemand ooit klein heeft kunnen krijgen.
  Ze vertelt haar verhaal ter inspiratie voor anderen. Om hen te helpen de weg omhoog weer te vinden. Bedoeld als arm om de schouder van elk kind dat onveiligheid ervaart. Als stem voor alle kinderen die hun leed in stilte moeten dragen.

  Stem van het stille kind_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x15 mm
  Aantal pagina's 153
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Marieke Euverman
  Biografie

  Marieke Euverman werd geboren in 1981 te Hengelo. Zij volgde het Lager Beroepsonderwijs en ging daarna als klantenservice medewerker aan het werk. Naast haar werk is zij vrijwilliger bij No kidding, stop kindermishandeling, en praktijkbegeleider en trainer/opleider bij een scoutingvereniging.


  Verschijningsdatum 09-09-2017

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-987-7
  EAN nummer
  9789089549877
  Auteur
  Marieke Euverman