Stemmen van verre
Afbeelding van Stemmen van verre
Afbeelding van Stemmen van verre

Stemmen van verre

Spannende spirituele roman over tweelingzielen Alhrick David Ackerley & Emma Saige en hun lange weg naar liefde

€ 22,50  Omschrijving

  Een spirituele roman over het leven van Alhrick David Ackerley & Emma Saige

  “Emma!”

  Het klonk bevestigend. Hij keek haar diep in haar blauwgrijze ogen.

  Beelden ontwaakten in zijn hoofd. Een grote Amerikaanse hooischuur. Felle zon op het land. Een hete dag. Geluiden op het veld. Stappende paarden. Een vrouwenstem klonk tot hem door. Hij keek en zag niemand. Hij voelde zich verward. Toen een immense stilte om hem heen, die zich vulde met gevoelens van pijn en melancholie.

  “Rick?” Hij werd haar stem gewaar.

  “Emma, hallo. Sorry, ik was met mijn gedachte bij iets anders.”

  “Dat zag ik, gelukkig ben je er weer bij. Het leek of je van deze wereld verdwenen was.”

  Hij keek haar lang aan en verbaasde zich nog eens over het feit dat hij haar herkende, alhoewel dit hun eerste ontmoeting was. Hij besloot dat het geen zin had eromheen te draaien.

  “Ik ken jou. Niet van dit leven maar toch ken ik je.”

  Alhrick David Ackerley en Emma Saige leren elkaar ‘door omstandigheden’ kennen. Hun ontmoeting was geen toeval. Vanaf het moment dat ze beseften elkaars tweelingziel te zijn, was hun leven niet meer hetzelfde en gingen ze een turbulente periode in, ieder voor zich, los van elkaar, op weg naar elkaar.


  Formaat 145x210
  Aantal pagina's 405
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Daan Fousert
  Biografie

  Daan Fousert (1947) heeft zich inmiddels bewezen als romanschrijver. Na een psychologische roman en drie thrillers, komt hij nu met deze spirituele roman. Een weergaloos mooi boek dat het leven beschrijft van twee personen die elkaar ‘toevallig’ tegenkomen. De ervaringen van Daan met mensen en zijn eigen zoektocht op het gebied van spiritualiteit, heeft hij weten om te zetten in deze indringende roman. Zuivere dialogen en psychologische typeringen kenmerken zijn schrijfstijl. Daarnaast is hij een meesterlijk verteller die met dit boek menigeen zal raken en ontroeren.

  Verschijningsdatum 02-10-2015

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-811-5
  EAN nummer
  9789089548115
  Auteur
  Daan Fousert