Stiefmanagement e-boek
Afbeelding van Stiefmanagement e-boek
Afbeelding van Stiefmanagement e-boek

Stiefmanagement e-boek

Praktisch en helder boek, dat steun biedt aan stiefgezinnen. Marike Smilde ontrafelt de verschillende rollen die iedere speler heeft en heeft aandacht voor communicatie en vaardigheden die in het stiefgezin relevant zijn.

€ 7,50  Omschrijving

  Stiefmanagement is geschreven voor de ouder en de stiefouder die samen leidinggeven aan het samengestelde gezin. Daarbij wordt gekeken naar het hele systeem van ouder, stiefouder, kind en indien aanwezig de ouder/ex-partner.
  De rollen van de deelnemers worden besproken met daarbij de do's en don'ts. Daarnaast is er aandacht voor communicatie en vaardigheden die in het stiefgezin relevant zijn.
  Alles in het belang van de kinderen, zodat zij kunnen opgroeien in een liefdevolle en stabiele omgeving, en verder in het belang van alle deelnemers in het stiefgezin. Het boek wil ook een steuntje in de rug zijn voor alle liefdevolle stiefouders die zich met hart en ziel inzetten in het stiefgezin en in de relatie met de kinderen.

  Stiefmanagement_Inkijk.pdf

  Formaat e-boek
  Aantal pagina's 215
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Marike Smilde
  Biografie Marike Smilde is al vele jaren stiefmoeder. Een rol die zij met liefde, inzet en plezier vervult. Zij begeleidt ouders en stiefouders bij het creëren van een stabiel en liefdevol stiefgezin. Daarnaast is zij sinds negen jaar vanuit haar eigen bedrijf werkzaam als managementcoach en interim-manager in juridische organisaties.
  Verschijningsdatum 11-11-2016

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-910-5
  EAN nummer
  9789089549105
  Auteur
  Marike Smilde