Sundesmos - de poort per poorten
Afbeelding van Sundesmos - de poort per poorten
Afbeelding van Sundesmos - de poort per poorten

Sundesmos - de poort per poorten

Een episch fantasyverhaal waarin Wanda Hak op overtuigende wijze een imaginaire wereld schetst die toch ook alle overeenkomst heeft met de onze

€ 24,50  Omschrijving

  De dag dat Holly er achter komt dat zij een afstammeling is van de machtige Urianin, is de dag dat zij weet dat zij het op moet nemen tegen Dargan. Dargan, die maar één doel heeft, het vernietigen van de mensheid en de Urian, die in zijn ogen verantwoordelijk zijn voor de ondergang van dat wat hij boven alles lief heeft. Terwijl Holly samen met haar metgezel Storm een dappere reis aangaat op zoek naar Dargan, staan de Urian voor de schier onmogelijke taak Dargan's leger van Ziellozen te stoppen en de grenzen te behouden. Uiteindelijk is het de grillige Nomo die hen de weg wijst. Met wat iedereen weet en toch al lang vergeten is.

  Sundesmosdepoortderpoorten_Inkijk.pdf


  Formaat 145x210x29 mm
  Aantal pagina's 440
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Wanda Hak
  Biografie

  Wanda Hak is in 1963 geboren in Den Haag en was onder andere timmervrouw, doventolk, beeldend kunstenares en schrijfster. Ze vertrok uit Nederland en woonde de afgelopen 23 jaar in Frankrijk met haar gezin om reizend, ondernemend en schrijvend te bouwen aan een wereld zoals zij hem graag zag. Zuiver, eerlijk en met zorg voor de aarde. Ze stierf heel onverwacht in 2020.

  Verschijningsdatum 01-10-2021

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-377-0
  EAN nummer
  9789463653770
  Auteur
  Wanda Hak