Suseanne
Afbeelding van Suseanne
Afbeelding van Suseanne

Suseanne

Enerverend boek over jonge, sensitieve vrouw die haar leven wil veranderen

€ 22,50  Omschrijving

  Suseanne is een jonge vrouw die intuïtief in het leven staat en twee belangrijke dingen wil veranderen: ze wordt en heks en ze wil een minnaar. Op humoristische wijze vertelt ze over de piloot met wie ze een speciaal contact heeft en hoe haar man en de pilotenvrouw daar over denken. Ze vertelt hoe ze in haar dagelijks bestaan moet jongleren om alle ballen in de lucht te houden. Daarnaast beschrijft ze haar ontwikkeling als heks, levend volgens de cirkelgang der seizoenen. Deze combinatie heeft een rijk en enerverend boek opgeleverd, met vaart en spanning. Daarnaast is het heel informatief door de terzijdes die specifieke rituelen of begrippen uitleggen.

  Formaat145 x 210 mm
  Aantal pagina's386 pagina's
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurSaskia Berris
  Korte levensbeschrijving

  Saskia Berris wordt deze zomer 41 jaar. Ze is al een aantal jaren getrouwd met haar partner. Samen hebben zij drie kinderen van henzelf. Maar daarnaast zijn er ook een paar andere oogappeltjes "kind" aan huis voor wie zij na schooltijd of in de vakanties de zorg graag op zich nemen.

  In de wintermaanden trekt zij zich graag binnenshuis terug. Zij besteedt dan veel tijd aan haar studie Natuurvoedingskunde die ze nu al weer twee jaren volgt aan het Kraaybeekerhof te Driebergen. Daarnaast schrijft zij veel, tekent, schildert en handwerkt ze graag. Op verzoek tekent ze geboorte-, verjaars- of huwelijksmandala's. Vanaf het voorjaar richt ze haar zinnen steeds meer op buiten. Het hardlopen, wat in de winter op een laag pitje staat, wordt dan weer opgevoerd tot halve marathonafstand. En ze brengt zoveel mogelijk tijd door in haar moestuin die op een ouderwets volkstuinencomplex gelegen is.

  Verschijningsdatum2010-06-21

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-227-4
  EAN nummer
  9789089542274
  Auteur
  Saskia Berris