Tango met een tuinkabouter
Afbeelding van Tango met een tuinkabouter
Afbeelding van Tango met een tuinkabouter

Tango met een tuinkabouter

De betoverende correspondentie van een oude dame en haar tuinkabouter over het leven, de liefde, vriendschap en de dood

€ 18,95



  Omschrijving

  Ooit kwam de tuinkabouter als een erfstuk van haar moeder in het leven van Betty Bergstra. Foeilelijk vond ze hem, maar ja, wegdoen kon je hem ook niet. Wanneer hij op een dag uit haar tuin verdwenen is, ligt ze er niet echt wakker van. Maar dan ontvangt ze een brief, uit Parijs. Een uitgebreide brief van haar tuinkabouter. Na al die jaren bij de vijver gestaan te hebben, wil hij beginnen met leven. Hij heeft echter geen idee hoe dat moet en doet een beroep op haar lange levenservaring. Na enig aarzelen besluit ze hem terug te schrijven.

  Dit is het begin van een betoverende, soms ontroerende en bij vlagen hilarische briefwisseling. Betty ontdekt dat je nooit te oud bent om met een tuinkabouter te corresponderen, een tuinkabouter bovendien die niet alleen magie met woorden bedrijft, maar eigenlijk ook best wel wijs is. En hij blijkt haar beter te kennen dan zij aanvankelijk dacht.

  Tangometeentuinkabouter_Inkijk.pdf

  Formaat 135x200x18
  Aantal pagina's 195
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Lyda Westerink
  Biografie

  Lyda Westerink is schrijver en journalist. Jarenlang begeleidde ze auteurs uit het zakenleven, tegenwoordig geeft ze vanuit haar Sprookjescafé cursussen en workshops creatief schrijven. Met haar roman ‘Tango met een tuinkabouter’ wil ze het magisch denken, dat bij kinderen nog zo vanzelfsprekend is, ook bij volwassenen aan het werk zetten. Waarom je zou geloven in een tuinkabouter die je ten dans vraagt? Omdat het te mooi is om het níet te geloven, hoe oud je ook bent!

  Verschijningsdatum 31-07-2021

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-349-7
  EAN nummer
  9789463653497
  Auteur
  Lyda Westerink