Terug naar de hemel
Afbeelding van Terug naar de hemel
Afbeelding van Terug naar de hemel

Terug naar de hemel

Spannende roman over vrouw die met nieuw leven van verdwenen echtgenoot wordt geconfronteerd

€ 19,50  Omschrijving

  Michelle Valkenburg is al ruim een jaar weduwe als ze via de post het paspoort van haar man ontvangt. Aanvankelijk begrijpt ze er niets van, maar de stempels in het paspoort duiden op een vlucht. Heeft haar man zijn dood in scène gezet om aan criminelen te ontsnappen? Haar verwarring maakt al snel plaats voor nieuwsgierigheid. Ze wil weten wat er echt is gebeurd en besluit de zaak tot op de bodem uit te zoeken. Een besluit dat haar leven een onverwachte wending zal geven.

  Terugnaardehemel_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x16 mm
  Aantal pagina's 169
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Richard Verbrugge
  Biografie

  Richard Verbrugge werd in Goes geboren en groeide op in Den Helder. Na het VWO, studeerde hij aan de HEAO in Alkmaar en de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij werkte bij een krant (Financieele Dagblad), in de muziekbranche (Roadrunner Records), sportstatistiek (Opta Index/Sky Television) en is nu al enige jaren in dienst van ABN AMRO in Amsterdam. In de jaren tachtig en negentig organiseerde hij tientallen busreizen naar festivals en concerten. Hij is geïnteresseerd in muziek, reizen, film, wetenschap en voetbal, maar schrijven is en blijft zijn grote passie. Sinds 2007 is hij vader van een drieling.
  Richard Verbrugge publiceerde al vier boeken (Nederlands Pompeï, Octagon, Anaxia, Hotel Golden Morticum) en schrijft naast romans ook columns, korte verhalen en cd recensies. Na ‘Hotel Golden Morticum’ (2011) is er nu eindelijk een vijfde boek: ‘De terugkeer naar de hemel.’

  Verschijningsdatum 03-12-2018

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-106-6
  EAN nummer
  9789463651066
  Auteur
  Richard Verbrugge