Tot jezelf komen
Afbeelding van Tot jezelf komen
Afbeelding van Tot jezelf komen

Tot jezelf komen

Vlot geschreven veelzijdig handboek over meditatietechnieken met meditatie-cd

€ 24,95  Omschrijving

  Meditatietechnieken rond elf thema’s

  Meditatie betekent lef hebben. Het lef om tot jezelf te komen. Om de rust en stilte op te zoeken die je in alles spiegelen en verdieping geven. Het lef om je eerlijk op en open te stellen naar jezelf en het universum toe.

  Het lef om vol te zijn. Vol van het leven – van de rijkdom van het zijn. En het lef om leeg te zijn. Leeg van overpeinzingen, losse gedachten, zorgen, verwachtingen en verplichtingen. Leeg van wat je afleidt van de kern. Het lef om
  volledig te zijn. En het lef om volledig te zijn. Het lef om eerst te werken aan jezelf voordat je iets wilt betekenen voor iets of iemand anders. Zodat je méér kunt betekenen (zowel voor jezelf als voor de ander) vanuit je eigen ware kracht.

  Dit boek is een cursus in meditatietechnieken. Elk hoofdstuk van dit boek vormt een sessie rond een bepaald thema. Als extraatje is er een cd bijgesloten waarop de schrijver één meditatie per sessie heeft ingesproken. De lezer krijgt een veelzijdige basis om naar hartenlust mee te variëren en om zelf verder mee op verkenning te gaan. Er zijn inzichten en technieken uit culturen over de hele wereld om de lezer bij te staan. Die worden in dit boek besproken. Inzichten en technieken die vaak al eeuwen oud zijn en meermaals treffende overeenkomsten vertonen en/of elkaar aanvullen.
  Een vlot geschreven, helder en veelzijdig handboek.

  Formaat 145x210x27 mm
  Aantal pagina's 293
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Raoul de Haan
  Biografie

  Raoul de Haan is de auteur van de boeken Maya-Piramidemeditatie, De Weg van het Blad; spirituele ervaringen bij de Maya’s en van de haikubundel ik sterf tevoorschijn. Tevens verscheen van hem, in het Nederlands en het Engels, het Mandala Orakelboek, een bundel met bijna 150 overwegingen en affirmaties, geïllustreerd met prachtige tekeningen van mandala’s. Ook schreef hij een bijzonder jeugdboek voor nieuwetijdskinderen: Josanna en de Lichtbaluw.

  www.tanahora.nl

  Verschijningsdatum 03-09-2015

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-789-7
  EAN nummer
  9789089547897
  Auteur
  Raoul de Haan