Tusk
Afbeelding van Tusk
Afbeelding van Tusk

Tusk

Spannende roman over confronterend tv-programma in afgesloten safarikamp Kenia

€ 18,50  Omschrijving

  Midden in de Afrikaanse savanne ligt het kamp Tusk, dat jarenlang een populaire overnachtingsplek was voor safaritoeristen. Enkele jaren geleden kocht de flamboyante Nederlandse miljardair Bob de Kort het kamp op. Hij bouwde het om tot een gigantische tv-studio met vele verborgen camera’s. Dit alles is nu de setting voor zijn razend populaire tv-programma Tusk. Hierin brengt hij wekelijks twee bekende Nederlanders samen die met elkaar in de clinch liggen. Drie dagen lang probeert Bob als meester-moderator de gesprekken in goede banen te leiden.

  Deze week zullen actrice Silvia Soul en zakenman Gerard Daems hun opwachting maken. Voor Gerard is de uitzending wel een uitdaging, want als zakenman moet hij zijn reputatie hooghouden. Gelukkig weet hij als geen ander elke conversatie naar zijn hand te zetten. Zijn schaduwkanten houdt hij veilig verborgen achter hoge muren. Net zoals het safarikamp, dat eveneens stevig ommuurd is.

  Maar soms kunnen muren barsten vertonen …

  www.tusk.today

  Tusk_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x13 mm
  Aantal pagina's 135
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Koen van der Cruyssen
  Biografie

  Koen Van der Cruyssen (België, *1966) is als schrijver een laatbloeier. Zijn eerste roman bracht hij uit op 48-jarige leeftijd. De boeken die hij sindsdien uitbrengt, zijn maatschappelijk, filosofisch en spiritueel getint. Hierbij vertrekt hij telkens vanuit een goed doordacht verhaal, dat zowel in de breedte als in de diepte stevig uitgewerkt wordt.

  Verschijningsdatum 11-04-2020

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-217-9
  EAN nummer
  9789463652179
  Auteur
  Koen van der Cruyssen