Tussen vrouwen en paarden
Afbeelding van Tussen vrouwen en paarden
Afbeelding van Tussen vrouwen en paarden

Tussen vrouwen en paarden

Twintig vrouwen vertellen in reeks aansprekende interviews over hun diepe verbinding met paarden

€ 21,50  Omschrijving

  Over bevlogenheid, levenslessen en onvoorwaardelijke liefde

  Er heeft altijd een enorme aantrekkingskracht tussen vrouwen en paarden bestaan, mede daarom weten ze elkaar steeds weer te vinden. Behalve het gevoel van vrijheid, kracht en snelheid dat vrouwen bij paarden krijgen, gaat het hier om een diepe verbinding, die nergens anders mee te vergelijken is. Misschien is dat wel de belangrijkste reden dat ruim tachtig procent van de Nederlandse ruiters vrouw is! Het is niet voor niets dat vrouwen beter zijn in het oppikken van non-verbale signalen, die het mogelijk maken om een paard te begrijpen, te ontrafelen en zo een band op te bouwen. Of brengen paarden juist de verzorgende eigenschappen van vrouwen naar boven?

  Door middel van persoonlijke ervaringen en interviews met verschillende paardenvrouwen krijgt Ellen Pitlo inzicht in waarom deze prachtige dieren op aarde zijn. Al schrijvende ontdekt ze dat niet alleen mensen, maar ook paarden met een missie op aarde komen. Paarden zijn ook wel leermeesters of spiegels voor de mens en kruisen om die reden je pad. Maar dat is nog niet alles: ook voor paarden gaat het om de relatie. Een verbinding die gebaseerd is op het allerbelangrijkste dat er in het leven bestaat: liefde!

  Cheyenne, Ellens twaalfjarige merrie, die bij haar geboren is, houdt haar al jarenlang zo’n spiegel voor. Na lang zoeken blijkt de belangrijkste les die haar paard haar mee wil geven dat er in moeilijkheden mogelijkheden schuilen.

  Tussenvrouwenenpaarden_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x23 mm
  Aantal pagina's 253
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Ellen Pitlo
  Biografie

  Ellen Pitlo (24-12-1962) is van jongs af aan gefascineerd door paarden. Als ze met paarden in contact is, ontdekt ze nog steeds nieuwe aspecten van zichzelf. En voor haar fotografie en het schrijven vormen ze een onuitputtelijke bron van inspiratie. www.ellenpitlofotografie.nl

  Verschijningsdatum 29-03-2020

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-211-7
  EAN nummer
  9789463652117
  Auteur
  Ellen Pitlo