Vals
Afbeelding van Vals
Afbeelding van Vals

Vals

Een zorgvuldig en fijnzinnig opgebouwde, spannende roman

€ 22,50  Omschrijving

  Eva is een succesvolle jonge vrouw die als wethouder in Rotterdam havenbaronnen, industriëlen en directeuren om haar vinger weet te winden. Haar naam - Evert voor intimi - zoemt al rond in de wandelgangen van Den Haag. Toch loopt niet alles zoals ze wil.
  Haar ex-vriend Michael probeert intussen op het Griekse eiland Sifnos waar hij enige jaren daarvoor een hotel begonnen is, het hoofd boven water te houden. Maar een onvrijwillig contact met duistere lieden brengt hem in grote problemen. Als Eva en Michael samen de strijd tegen een onbekende vijand aangaan, blijkt dat ze meer gemeen hebben dan ze aanvankelijk dachten. En dat de zaken heel anders liggen dan ze elkaar hebben voorgespiegeld.
  Een zorgvuldig en fijnzinnig opgebouwde, spannende roman.

  In de taal van Johan Bordewijk zit een gelaagdheid die de lezer vasthoudt, je wilt telkens weten hoe het verder gaat...
  Gerard Nijenhuis

  Vals_Inkijk.pdf

  Formaat 135x20x26 mm
  Aantal pagina's 287
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Johan Bordewijk
  Biografie

  Johan Bordewijk is natuurkundige. Hij heeft jaren gewerkt als projectmanager in de IT. Momenteel richt Johan zich op de literatuur, als schrijver en als redacteur. Daarnaast doceert hij natuurkunde. In 2012 verscheen zijn debuut Morgen vlieg ik terug, in 2013 de verhalenbundel Zwerfvuil en in 2015 de roman Zielsveel.

  Verschijningsdatum 10-05-2017

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-952-5
  EAN nummer
  9789089549525
  Auteur
  Johan Bordewijk