Van Akasha tot zout
Afbeelding van Van Akasha tot zout
Afbeelding van Van Akasha tot zout

Van Akasha tot zout

Een boeiende, veelzijdige en veelomvattende handleiding voor een gezonder leven van natuurgeneeskundig therapeut Adrie van der Ven

€ 24,95  Omschrijving

  Dit boek gaat over psychosomatiek en behandelt uitgebreid de celzouten van dr. Schüssler. Het geeft inzicht in achtergrondprocessen bij ziekten die vaak een voorspel hebben van verslavende gewoonten, een onevenwichtig dagritme of gekwetste gevoelens. Het boek biedt analyse, richting voor de conclusie en concrete stappen tot herstel.

  Het chakrasysteem wordt gebruikt als een leidraad voor een diepgaande interpretatie. In de chakra’s ligt het geheel van de menselijke conditionering besloten. De meest intense gevoelens, wilskracht, angst,realisme, creativiteit en denkprocessen zijn verweven met het systeem van de chakra’s. Deze zijn tevens verbonden met specifieke organen en de besturingssystemen. Zo ontstaat een holistisch en psychosomatisch beeld.
  Het veld van Akasha is de etherische wereld, die op persoonlijk niveau als een aura wordt waargenomen. Als parels liggen de chakra’s hierin te fonkelen, tevens zijn zij de dynamo voor lichamelijke en psychologische processen. Deze drievoudige werkelijkheid vormt de basis tot natuurlijk herstel.

  Een blijvende psychologische spanning kan vanuit emotionele onrust of na onderdrukking in het lichaam uitkristalliseren als ontsteking, verharding of ziekte. Virussen, erfelijke factoren en chemische vervuiling kunnen eveneens de directe oorzaak vormen voor ziekte in een acute of chronische vorm. Stress die langdurig van aard is, vormt evenzeer een bedreiging voor het solide functioneren van het immuunsysteem.

  Een boeiende, veelzijdige en veelomvattende handleiding voor een gezonder leven.

  Van Akasha tot Zout_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x26 mm
  Aantal pagina's 376
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Adrie van der Ven
  Biografie

  Adrie van der Ven heeft dertig jaar ervaring als natuurgenezer en als helderziende en is energetisch therapeut. Van zijn hand verschenen eerder de boeken Dynamiek van de chakra’s en De twaalf tekens.

  Verschijningsdatum 18-11-2017

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-000-7
  EAN nummer
  9789463650007
  Auteur
  Adrie van der Ven