Van Apocalyps naar Aquarius
Afbeelding van Van Apocalyps naar Aquarius
Afbeelding van Van Apocalyps naar Aquarius

Van Apocalyps naar Aquarius

Eigentijdse interpretatie van boek Openbaringen blaast oude wereldbeelden omver

€ 18,50  Omschrijving

  Tijdens een snikhete paasbrunch krijgen Bobs kinderen een vreselijk meningsverschil vanwege de toestand in de wereld en het bangmakende woord ‘Apocalyps’ valt zelfs. Hij realiseert zich dat hij moet uitzoeken waar dat vandaan komt en wat hij daartegen kan doen. Bob besluit om erover te gaan dromen. Tot zijn verrassing raakt hij verzeild in een droomwereld, waar de godin Aya hem doorheen leidt. Samen beleven ze de dramatische avonturen genoemd in de ‘Openbaring van Johannes’ en leren onder andere dat de ‘zeven zegels’ totaal anders uitgelegd kunnen worden. Ze komen erachter dat Openbaring in feite een dringende boodschap is aan ons, mensen uit begin 21ste eeuw, het tijdperk van Aquarius, waarin alle oude wereldbeelden worden omvergeblazen.

  VanApocalypsnaarAquarius_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x18 mm
  Aantal pagina's 182
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Berend Warrink
  Biografie

  Als gepensioneerd lucht- en ruimtevaartingenieur, heeft Berend van dichtbij de materialistische militaire industrie meegemaakt. Het ontwerpen van vliegtuigen maakte slechts een deel uit van zijn leven. Als bestuurslid wijdde hij 14 jaar van zijn leven aan het Universum Contact Genootschap. Dit Genootschap communiceerde met buitenaards leven. Een aantal van de kosmische wezens waarmee hij in die tijd contact had, heeft Berend beschreven in zijn spannende spirituele romans.

  Pas na zijn pensionering had hij in beide werelden voldoende ervaring opgedaan om een samenhangend wereldbeeld te krijgen en dat stelde hem niet gerust.

  Verschijningsdatum 19-01-2020

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-207-0
  EAN nummer
  9789463652070
  Auteur
  Berend Warrink