Van de goden bevrijd
Afbeelding van Van de goden bevrijd
Afbeelding van Van de goden bevrijd

Van de goden bevrijd

Episch avontuur over de strijd tussen de goden en de mens, die zich concentreert op het koninklijk paleis op de Dam

€ 24,95  Omschrijving

  Bob (eind dertig, piloot) ontmoet in dit boek de jonge godin Aya. Behalve dat ze hem de verrukkingen van het leven leert, brengt ze hem ook

  noodzakelijke kennis over de oude goden bij. In het begin leveren de contacten met Aya veel spanningen op tussen Bob en zijn vrouw Marjolein. Maar later doet de totale vernietiging die op handen is hen loskomen van hun aardse zorgen. Ze leren de profetieën te begrijpen, komen in hun kracht en gaan de bevrijdingsstrijd aan met de goden, om de dreigende Apocalyps te bezweren. Wat volgt is een razend spannend avontuur, van epische omvang, op het scherpst van de snede. Plaats van handeling is het Koninklijk Paleis op de Dam, waar alle twaalf goden in beeldhouwwerken vereeuwigd zijn. Terwijl de strijd voort woedt, brokkelen de beeltenissen van de goden letterlijk af. Hun macht stort in, zodat de mensen zich eindelijk van hun oorlogszuchtige manipulaties kunnen bevrijden en hun angst voor de Apocalyps kwijtraken.

  Berend Warrink schreef eerder de spannende spirituele roman Atlantis herrijst, waarin Bob en Marjolein de ondergang van Atlantis ervaren en de hernieuwde opkomst in deze tijd van dit mythische continent mogelijk maken.

  Vandegodenbervijd_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210 mm
  Aantal pagina's 305
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Berend Warrink
  Biografie

  Als gepensioneerd lucht- en ruimtevaartingenieur, heeft Berend van dichtbij de materialistische militaire industrie meegemaakt. Het ontwerpen van vliegtuigen maakte slechts een deel uit van zijn leven. Als bestuurslid wijdde hij 14 jaar van zijn leven aan het Universum Contact Genootschap. Dit Genootschap communiceerde met buitenaards leven. Een aantal van de kosmische wezens waarmee hij in die tijd contact had, heeft Berend beschreven in zijn spannende spirituele romans.

  Pas na zijn pensionering had hij in beide werelden voldoende ervaring opgedaan om een samenhangend wereldbeeld te krijgen en dat stelde hem niet gerust.

  Verschijningsdatum 06-10-2018

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-085-4
  EAN nummer
  9789463650854
  Auteur
  Berend Warrink