Van medicatie naar meditatie
Afbeelding van Van medicatie naar meditatie
Afbeelding van Van medicatie naar meditatie

Van medicatie naar meditatie

Handzaam boek over hoe je het leven op een krachtige, positieve en inspirerende wijze kunt beïnvloeden

€ 24,50  Omschrijving

  Een krachtig elixer voor de nieuwe tijd

  Jezelf leren kennen is het grootste cadeau dat je jezelf kunt schenken. Zelfkennis is de weg naar binnen. Zelfontdekking is de weg waarop je in contact kunt komen met de energie van de bron, de ziel of het goddelijke, van waaruit alles in manifestatie is gekomen. Het gruis van vorige incarnaties bedekt de ziel en versluiert het zicht op de ervaring van wie we in essentie zijn. Met andere woorden: je kunt door de overblijfselen van het verleden het stralende licht van je eigen diamant niet meer waarnemen.

  Veel klachten en kwalen in lichaam en geest, variërend van een klein griepje tot het gevoel van chronische ontevredenheid over het leven zelf, beginnen met onnatuurlijke gedachtepatronen. Die zijn ontstaan in dit leven of in vorige incarnaties die tegen onze ware essentie indruisen.

  Meditatie is het gereedschap waarmee je op ontspannen en ongedwongen wijze alle facetten van het leven op een krachtige, positieve en inspirerende wijze kunt beïnvloeden. Meditatie is een instrument waarmee je de grootste ziekte op aarde kunt overstijgen: onwetendheid, gebrek aan juiste kennis en wijsheid over wie je zelf van nature bent.

  Dit boek draagt bij aan het oplossen van de mist van onwetendheid. Op heldere wijze wordt inzicht gegeven in de manier waarop we alle barrières kunnen wegnemen, zodat contact met de ziel mogelijk wordt. Het leven is te mooi om een gevangene te zijn van angst, ontevredenheid, lusteloosheid, ziekte of twijfel. Leer voorbij de muur van het verstand te stappen, zodat onwaarheden uit je leven verdwijnen en vreugde en inspiratie deze leegte voor altijd vullen.

  Van medicatie naar meditatie_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x20 mm
  Aantal pagina's 322
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Michel Tomaello
  Biografie

  Michel Tomaello is geboren in 1966 te Vlaardingen en is na de middelbare school bouwkunde gaan studeren. Hij heeft in 1990 een aannemersbedrijf in natuursteen en tegelwerken opgericht en ruim 25 jaar leidinggegeven aan zijn bedrijf. In 2009 heeft Michel een vierjarige hbo-opleiding tot natuurgeneeskundig energetisch therapeut afgerond. In deze periode heeft hij zijn aannemersbedrijf losgelaten en is hij een natuurgeneeskundige praktijk begonnen.
  Deze praktijk groeide uit tot het Centre for conscious creation, een bedrijf dat hij nu samen met zijn vrouw Silvia runt. Michel en Silvia Tomaello creëren de ruimte waar mensen weer in contact komen met de inspirerende, rustgevende en expansieve kant van de ziel. Door middel van een-op-eensessies, mindfulnesstrainingen, meditatie, yoga, workshops, retraites, boeken en blogs kun je de principes leren kennen die helpen met meer inzicht, balans, helderheid, voldoening en verbinding in het leven. Op www.leefgeinspireerd.nl kun je alle informatie vinden over het Centre for conscious creation. Tevens is Michel een ervaren Yoga Alliance-geregistreerd docent, hij verzorgt vele yogalessen per week.

  Verschijningsdatum 21-12-2017

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-017-5
  EAN nummer
  9789463650175
  Auteur
  Michel Tomaello