Verbonden in verwondering
Afbeelding van Verbonden in verwondering
Afbeelding van Verbonden in verwondering

Verbonden in verwondering

Openhartig boek waarin de schrijfster uitlegt uit hoe liefde en verlangen, kwetsbaarheid en eenzaamheid met ziekte en gezondheid zijn verweven.

€ 18,50  Omschrijving

  In dit openhartige boek legt Annelies Brakel uit hoe liefde en verlangen, kwetsbaarheid en eenzaamheid met ziekte en gezondheid zijn verweven.

  Door de ziekte multiple sclerose en de ontmoetingen met haar grote liefde is ze op zoek gegaan naar haar ware zelf. Deze liefde heeft haar lichtvonk aangeraakt. Zij deelt haar levensreis met anderen en nodigt zo de lezer uit om naar zichzelf te kijken. Dit boek is een liefdesode aan wie we in wezen zijn. Het laat zien hoe ziek je kunt worden als je je diepste wezen ontkent en ook, wat je moet doen, om alles weer met elkaar in verbinding te brengen.

  Uit het voorwoord:

  Boeiend en gewaagd legt zij haar liefdesleven, ziekte en gezondheid bloot; gelijktijdig ontvouwt zich een zoektocht naar de verborgen kennis van het stoffelijk lichaam. De lezer wordt meegezogen in een meeslepend verhaal en krijgt daarbij inzicht en gewaarwording in de opbouw van het menselijk lichaam. Ze correleert wetenschappelijke onderzoeken met de chakra’s en komt tot opmerkelijke bevindingen.
  Stuart Wills, longarts

  Formaat145x210
  Aantal pagina's197
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurAnnelies Brakel
  Korte levensbeschrijving
  Verschijningsdatum2013-11-09

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-582-4
  EAN nummer
  9789089545824
  Auteur
  Annelies Brakel