Verbonden verleden
Afbeelding van Verbonden verleden
Afbeelding van Verbonden verleden

Verbonden verleden

Uitzonderlijke familiegeschiedenis van vier mensen op aansprekende wijze ontrafeld

€ 22,50  Omschrijving

  Een vader en zijn zoon maken op een onorthodoxe manier kennis met een vrouwelijke tweeling. Deze ontmoetingen hebben alles te maken met de bijzondere levensstijl die beide partijen erop nahouden. Zich niet bewust van de grote invloed die hun verleden heeft, maken ze alle vier keuzes die hun leven op zijn minst vreemd maakt. Hun eigen ‘normaal’ komt op enig moment onder druk te staan. Zowel vader en zoon als de tweeling wordt, door bepaalde gebeurtenissen, een spiegel voorgehouden. Dat zij niet alleen staan in hun levenswandel blijkt wanneer zij ook anderen ontmoeten, die herkenbare gevechten voerden tijdens hun leven.
  Langzamerhand, met oog voor detail en gevoel voor emotie, ontrafelt schrijfster Karin Verhaak hun geschiedenis. Een uitzonderlijk verhaal, met onvoorspelbare wendingen.

  Verbondenverleden_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x24 mm
  Aantal pagina's 362
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Karin Verhaak-Kersten
  Biografie

  Karin Verhaak-Kersten (1955) was dertig jaar werkzaam als journalist in binnen- en buitenland. Daarna maakte ze een succesvolle overstap naar het schrijverschap. In 2015 verscheen haar debuutroman Anju, in 2018 gevolgd door de roman Match.

  Verschijningsdatum 23-07-2021

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-358-9
  EAN nummer
  9789463653589
  Auteur
  Karin Verhaak-Kersten