Verborgen sonates
Afbeelding van Verborgen sonates
Afbeelding van Verborgen sonates

Verborgen sonates

Een prachtige ode aan de liefde, het moederschap en de muziek

€ 19,50  Omschrijving

  Na een mislukte poging om uit het leven te stappen voelt Susanne de noodzaak, terug te kijken op de meest pijnlijke episodes in haar leven: haar carrière als pianiste, haar liefdeloze jeugd die zich in de turbulente jaren zestig, zeventig en tachtig van de vorige eeuw afspeelde en, haar grootste verdriet, het gemis van de meest dierbare personen die ze achter moest laten toen ze naar Amerika vertrok.
  Na twintig jaar vindt er op wonderlijke wijze een hereniging met een van haar dierbaren plaats. Samen beleven ze waardevolle tijden waarin de thema’s spijt, inzicht, ziekte en dood een bijzondere rol spelen.
  Een prachtige ode aan de liefde, het moederschap en de muziek.

  Verborgensonates_Inkijk.pdf


  Formaat 145x210x20 mm
  Aantal pagina's 223
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Christina Moormann
  Biografie

  Christina Moormann begeleidt vanuit de analytische psychologie individuen en paren. Uitgangspunt in haar therapeutisch werk is de zoektocht naar het authentieke zelf met zelfrealisatie als doel. Daarnaast schreef ze regelmatig voor het tijdschrift Prana/Mantra.
  In 1999 publiceerde ze Doodgaan maar niet sterven, in 2003 Bevrijding. Innerlijke weg van een aidspatiënt, en in 2014 Relatie als spirituele uitdaging.

  Verschijningsdatum 15-04-2021
  Recensies

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-332-9
  EAN nummer
  9789463653329
  Auteur
  Christina Moormann