Verhalen achter de voordeur
Afbeelding van Verhalen achter de voordeur
Afbeelding van Verhalen achter de voordeur

Verhalen achter de voordeur

Prettig en luchtig geschreven verhalen over lief en leed achter de voordeur

€ 16,50  Omschrijving

  Ervaringen van een woningstichtingmedewerker

  Achter iedere voordeur zitten vele verhalen. Mooie, maar ook trieste verhalen. Veel verhalen blijven achter gesloten deuren. Eddie Oppedijk heeft achter vele deuren mogen kijken. Lief en leed van huurders, maar ook van de hemzelf, leveren een groot aantal grappige en soms ook ingrijpende verhalen op.
  Op heldere wijze worden de veranderingen in corporatieland beschreven. Verder vertelt hij in een groot aantal prettig en luchtig geschreven verhaaltjes over zijn plezierige en minder plezierige contactmomenten met huurders, relaties en collega`s.
  Dit boek is een aanrader voor huurders en eigenaren van woningen en voor specialisten die met wonen te maken hebben.

  Nederland kan niet zonder huurwoningen. Ter inleiding van de vele verhalen wordt kort de historie van woningstichtingen verteld. De doelstelling van de eerste woningstichting in 1852 was: ‘Het realiseren van woningen die arbeiders en hun gezinnen een goede en gezonde woonplaats verschaffen tegen een lage huurprijs’.
  In 2016 is de sector, na jarenlang experimenteren met andere werkzaamheden, met de nieuwe Woningwet weer terug bij deze oorspronkelijke doelstelling.

  Verhalen achter de voordeur_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x14 mm
  Aantal pagina's 147
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Eddie Oppedijk
  Biografie

  Eddie Oppedijk (1955) heeft veertig jaar als buitendienstmedewerker bij dezelfde woningstichting gewerkt. In die periode heeft hij een helder beeld gekregen van de voortdurende veranderingen in corporatieland. Dit geldt ook voor het door de jaren heen sterk veranderende gedrag van huurders in zijn werkgebied.

  Verschijningsdatum 02-12-2016

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-918-1
  EAN nummer
  9789089549181
  Auteur
  Eddie Oppedijk