Verhoogde weerstand (met meditatie-cd)
Afbeelding van Verhoogde weerstand (met meditatie-cd)
Afbeelding van Verhoogde weerstand (met meditatie-cd)
Afbeelding van Verhoogde weerstand (met meditatie-cd)

Verhoogde weerstand (met meditatie-cd)

Sonia sprak over de verdere ontwikkeling van het menselijk immuunsysteem en de rol hiervan in het beschermen van de gezondheid van de mens. Zo sprak zij over drie immuunsystemen van drie soorten mensen: de aardemens, de kosmische mens en de universele mens. Naast ons regulier bekende immuunsysteem voegde Sonia daar twee nieuwe immuunsystemen aan toe die verbonden zijn met het nieuwe type mens, de mens van de nieuwe tijd.

€ 9,50  Omschrijving

  Drie immuunsystemen voor de mens in de nieuwe tijd. Activering door middel van meditatie

  De aardemens, met zijn zeven chakra’s en zevenvoudig bewustzijn, heeft een immuunsysteem dat het lichaam beschermt tegen virussen en bacteriën, dat afgestorven cellen opruimt en de veroudering remt. Dit is het immuunsysteem zoals we het kennen.

  Sonia voegde daar twee nieuwe immuunsystemen aan toe die verbonden zijn met het nieuwe type mens, de mens van de nieuwe tijd. Allereerst de kosmische mens, de mens van het Aquariustijdperk, met zijn dertien chakra’s en dertienvoudig bewustzijn. Deze bezit een veel complexer immuunsysteem. Dit immuunsysteem zorgt ervoor dat het lichaam de integratie van de kosmische energieën aan kan. Het beschermt tevens zijn zenuwstelsel en maakt hem weerbaarder tegen stralingsbelasting, etherbelasting, zelfs tegen de fall-out van karma. Het zorgt er ook voor dat allergieën en voedselintoleranties afnemen.

  Daarnaast is er de universele mens, de mens die begonnen is de God in zichzelf aan te spreken. Hij heeft een nog hoger immuunsysteem nodig om de weer hogere eisen die aan zijn lichaam gesteld worden te kunnen dragen.
  Dit boek biedt een handvat aan de mens die op zoek is naar een manier om zich te beschermen tegen de uitbraken van steeds weer nieuwe virusziekten en andere belasting. Daarnaast biedt het een handleiding voor het versterken van het immuunsysteem van de mens die de bewustwordingsweg en de weg van verlichting bewandelt, opdat zijn weg niet onnodig zwaar zal zijn.
  Inclusief een meditatie-CD voor het versterken van het immuunsysteem.

  Om terug te gaan naar de webwinkel van Stichting Sofia, klik hier: www.stichtingsofia.nl.


  Verhoogde weerstand_Inkijk.pdf


  Formaat
  210x150x5 mm
  Aantal pagina's 50
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Sonia Bos
  Biografie

  Sonia Bos was een mystica die behulpzaam was bij het bekrachtigen van de Aquariusblauwdruk, de blauwdruk van het Aquariustijdperk. Gelijktijdig met de bekrachtiging van deze blauwdruk mocht zij tijdens haar lezingen en themadagen een universele leer voor de mensheid optekenen: de basismystiek voor het Aquariustijdperk (Aquariusmystiek).

  Sonia is als eerste gaan spreken over de dertien chakra’s, het dertienvoudige bewustzijn van de kosmische mens en een nieuwe visie op onze geneeskracht via onze scheppende vermogens.

  Het volledige oeuvre van Sonia is ondergebracht in Stichting Sofia/Aquarius Academie (www.aquariusacademie.nl). Momenteel wordt het oeuvre exclusief verkocht door Uitgeverij Elikser.

  Dit zijn de thema’s die o.a. worden behandeld in de Aquariusmystiek of waar de Aquariusmystiek een vernieuwende visie op heeft:
  • Oorzaken van ziekte en gedragsgerelateerde stoornissen: o.a. kanker, hart- en vaatziekten, depressie, dementie, AIDS, ME, diabetes, autisme, ADHD, diverse vormen van angsten, psychose, verstoord eetgedrag.
  • Genezing, lichtwezenheling en andere therapeutische toepassingen aangedragen door de Aquariusmystiek.
  • De kosmische mens (Aquariusmens) met zijn Dertien Chakra's en dertienvoudig bewustzijn.
  • Transformatie, Transmutatie en Creatie en het hanteren van de scheppingskracht (werken met de Universele Symbolen).
  • De werking van ons nieuwe immuunsystemen.
  • Omgaan met emoties, leven vanuit het hart.
  • Zelfacceptatie, liefde voor jezelf en acceptatie van je leven.
  • Trauma's en oertrauma's.
  • Liefde, relaties, man-vrouw verhouding in de nieuwe tijd.
  • Aquariuskinderen, puberteit en het nieuwe opvoeden..
  • Intuïtie en innerlijke leiding: meditatie, inwijding, schouwen in de Akasha, Christusbewustzijn.
  • Wat is er gaande in de wereld, de nieuwe aarde, invloed van de mens op andere levensvormen.

  Porto:
  € 2,95

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-75343-66-3
  EAN nummer
  9789075343663
  Auteur
  Sonia Bos